Slovenski EK Water Blocks predstavlja svoja rješenja za hlađenje RAM-a

Slovenski EK Water Blocks predstavlja svoja rješenja za hlađenje RAM-a

Ljubljanska kompanija, EK Water Blocks, koja proizvodi premium proizvode za tekuće hlađenje kompjuterskih komponenti, predstavlja četiri nova EK-RAM Monarch X2 vodena bloka za memorijske module.

Nedavno je objavljeno njihovo hlađenje za high-end grafičku karticu, a sada već predstavljaju i hlađenje za memoriju. Ova linija hlađenja dizajnirana je za direktnu zamjenu pasivnih heatsink-ova koji se nalaze na Corsair Dominator i Dominator GT memorijskim modulima.

RAM Monarch X2 CP front 1200Stvoreni su kako bi hladili dva DIMM modula odjednom, a zahvaljujući posjedovanju G1/4 threadova mogu se direktno spojiti na petlju vodenog hlađenja, navodi službena stranica. Blokovi se stavljaju na vrh Dominator DIMM-a, a EK je najavio i kako nude heatsink za ostale memorije s kojim će EK-RAM Monarch moći biti korišten i za ostale brendove. Dolazi u četiri različite varijante. Kompanija je objavila kako je preimenovala pet verzija EK-RAM Monarcha X4 bloka, koji podržavaju sposobnost hlađenja do četiri DIMM-a. X2 blokovi su od sada dostupni po cijeni od 35 američkih dolara tj. oko 239 kn (za blok s bakrenom bazom) i 39 dolara tj. oko 266 kn (za blok s bazom od nikla). Može ga se nabaviti preko njihovog web shopa i ovlaštenih partnera.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Slovenski EK Water Blocks predstavlja svoja rješenja za hlađenje RAM-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.