Zotac predstavlja svoje Steam računalo NEN

Zotac predstavlja svoje Steam računalo NEN

Zotac je najavio NEN Steam Machine, maleni sustav namijenjen za gaming.

Zotac je prošli mjesec proširio liniju svojih mini računala s ZBox BI323 i CI323 Nano, a sada je najavio i novo mini računalo, namijenjeno za gaming populaciju i Steam.

Komponente koje NEN sadržava su Intelov Skylake i5 procesor (četverojezgreni i5-6400T na 2,2 GHz), 8 GB DDR3L memoriju, Nvidijinu GeForce GTX 960 grafičku karticu (s 3 GB GDDR5). Pohrana mu je velika 1 TB, dok mu je samo kućište veliko 5,71-inča, navodi službena stranica.

U kućištu su stali i dualni radijalni hladnjaci, te ima i mogućnost za dodavanje još jednog memorijskog sticka od 16 GB i M.2 slot na koji se može nadogradit SSD.

steam controller 1

NEN (ime modela ZBOX-SN970-P-BE/U/J) dolazi s četiri HDMI porta, koji imaju sposobnost za 4K rezoluciju, te čitačom kartica 3-u-1 (SD/SDHC/SDXC). Postoji i podrška za USB sučelje, te ima po 3 porta za USB 3.0, jedan za USB 3.0 Type-C te dva za USB 2.0.

S gotovim računalom dolazi operativni sustav SteamOS i jedan Steam kotroler. Na službenoj stranici nije bilo nikakvih detalja, što se tiče dostupnosti ili same cijene ovog mini računala. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Zotac predstavlja svoje Steam računalo NEN - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.