BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom

BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom

BitFenix je sa svojim predstavljanjem kućišta pomalo iznenadio na Computexu, zahvaljujući LCD logo ekranu i unikatnim izgledom.

Prva verzija "Pandore" predstavljena je na Computexu, a sada je kompanija i službeno objavila Pandoru ATX kućište.

Najavili su dvije drukčije verzije kućišta, standardnu Pandoru ATX i Pandora ATX Core, koja dolazi bez 2,8-inčnog LCD ekrana na prednjoj strani te je stoga i malo jeftiniji.

Pandora Bitfenix kućište rsz

LCD ekran funkcionira na takav način da se ono spaja na matičnu ploču putem internog USB headera i tako omogućava prikazivanje statičke slike koju korisnik izabere, putem drag and drop sustava.

Što se tiče unutrašnjih detalja, podržava ATX, Micro ATX i mini-ITX ploče, tri dual-slot grafičke kartice do 440 mm, a ima mjesta i za instaliranje tri 3,5-inčna hard diska i dva 2,5-inčna SSD-a u Core varijanti. Za razliku od njega standardna verzija pruža četiri mjesta za hard disk i SSD, dok oba ne pružaju mjesta za optički drive, navodi službena stranica

Pandora Bitfenix kućište 3 rsz

Što se tiče hlađenja, na prednjoj strani i vrhu mogu se postaviti radijatori za vodeno hlađenje do 360 mm, dok stražnja strana može prihvatiti jedan 120 mm ventilator. Dolaze s po dva USB 2.0 i 3.0 porta.

Izgrađeni su od željeza, te su dimenzija 203 x 510 x 558 mm. Cijena Core verzije je 119 američkih dolara (oko 845 kn), dok standardne s ekranom 139 dolara (oko 987 kn).

Pandora Bitfenix kućište 4 rsz

Za područje Amerike bit će dostupan oko Božića, dok u Europi vjerojatno početkom sljedeće godine. Našu recenziju BitFenix Neos kućišta možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.