Inno3D-ova GTX 1070 kartica ima četiri ventilatora

Inno3D-ova GTX 1070 kartica ima četiri ventilatora

Kompanija je predstavila dvije verzije GTX 1070 kartice, iChill X3 i X4.

Osim flagship verzija kompanija će izdati i Founders Edition i Gaming OC seriju kartica koje se baziraju na novoj Nvidijinoj Pascal arhitekturi.

Novo predstavljeno kompanijino iChill X3 i X4 poboljšava kontrolu temperature, dolazeći s Herculez backplateom. Kao što se može vidjeti već u imenu, X3 verzija dolazi s tri ventilatora, dok X4 verzija s čak četiri ventilatora. Ovaj model ima tri klasično smještena 92 mm ventilatora, te jedan dodatni od 50 mm na bočnoj strani na vrhu. Njegov metalni cover je lako odvojiv, bez upotrebe alata, a odvojiv je čak i ventilator. Omogućen je i dvostrani prostor za zrak za SLI način rada, a iza samog vanjskog okvira su i aluminijske oštrice. Posjeduje pet toplovodnih cijevi, tri od 6 mm i dva od 8 mm. Kad je GPU u stanju mirovanja, ventilatori će se zaustaviti. Opremljene su i s tri LED indikatora koja korisniku pokazuju razinu GPU-a. Plava boja označava zahtjevni rad gaminga, zelena gaming s niskom potrošnjom, a crveno za aplikacije s niskom potrošnjom. Kompanija je za overclockere ugradila dodatni 6-pinski power konektor.

Inno3D GTX 1070 iChill

Kao i ostale kartice u seriji, tako i ova ima 1920 CUDA jezgri, 8 GB GDDR5 memorije na 256-bitnom memorijskom sučelju. Informacije o taktovima nisu objavljene. Što se tiče informacije o cijeni ili dostupnosti kartica one također nisu objavljene, no očekuju se da će doći ubrzo. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Inno3D-ova GTX 1070 kartica ima četiri ventilatora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.