Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište fleksibilnog interijera dolazi krajem ovog mjeseca - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište fleksibilnog interijera dolazi krajem ovog mjeseca

Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište fleksibilnog interijera dolazi krajem ovog mjeseca

MasterBox 5 novo je kućište od Cooler Mastera koje posjeduje opciju modularnosti.

Novo mid-tower kućište, MasterBox 5, namijenjeno je potrebama casual korisnika, gamerima i hobistima. Odlikuje se fleksibilnim interijerom koji omogućuje na jednostavan način instalaciju ili proširenje konfiguracije. Zahvaljujući ovom sustavu korisnik može jednostavno maknuti i promijeniti interijer kućišta, a u isto vrijeme može ugraditi i veće high-end komponente poput all-in-one ili DIY sustava. 

Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište 2

Uz rearanžiranje prostora u kućište se mogu ugraditi matične ploče čak i do E-ATX formata (uz podržane ATX, Micro-ATX i Mini-ITX formate), tri dugačke dual-slot grafičke kartice do 410 mm (bez 3,5-inčnog HDD kaveza). Modularni dizajn interijera kućišta i okvira matične ploče omogućuje lako postavljanje i mjenjanje pozicije za SSD ili hard disk na različitim mjestima. Podržani su CPU hladnjaci do 167 mm i tri 120 mm ventilatora (uz korištenje opcionalnog bracketa plus jedan). Njegov kompaktni i prostrani interijer dopušta mjesta i za velike DIY sustave, podržavajući i radijator do 360 mm na prednjoj strani s opcionalnim prednjim bracketom, a bez njega do 280 mm. Napajanje se smješta na dnu, dopuštajući do 180 mm dužine. Na prednjoj strani nalazi se dva USB 3.0 porta. S njegove lijeve strane nalazi se i transparentni panel koji daje uvid u unutrašnjost kućišta.

Bez obzira na korisnikovo slaganje sustava, kompanija navodi kako kućište ima dovoljno skrivenih mjesta za cable managment koji iznosi od 25 do 35 mm. Neki od dodatnih pluseva ovog kućišta koji će se svidjeti graditeljima sustava su i instalacija ventilatora bez potrebe za micanjem prednjeg dijela, jednostavno upravljanje s filterima za prašinom i šest rupa za bilo koju konfiguraciju sustava. Uz kućište pružen je i StormGuard zaštitni sustav za periferiju. 

Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište bijelo

Dostupan će biti u crnoj i bijeloj verziji krajem ovog mjeseca. Preporučena cijena za oba modela očekuje se da će biti 70 eura (oko 524 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Masterovo MasterBox 5 kućište fleksibilnog interijera dolazi krajem ovog mjeseca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.