Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku

Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku

Novi Moto Z i Moto Z Play telefoni stigli su u naše krajeve s kompletom modula.

Lenovo je objavio dostupnost novih Moto Z i Moto Z Play telefona na hrvatskom tržištu, a posebno nas veseli što stižu sa svim Moto Mods dodacima (modulima).

Za Moto Z kažu da je najtanji premium pametni telefon na svijetu, a izrađen je od aluminija klase koja se koristi na vojnim zrakoplovima te nehrđajućeg čelika.

Telefon je čvrste izrade, ultra-lagan i sa svojih 5,2 mm doista tanak poput britve. Moto Z dolazi s kamerom visoke rezolucije od 13 MP i optičkim stabilizatorom slike te laserskim auto-fokusom. Prednja kamera sa širokokutnim objektivom i 5 MP senzorom odlično će vam poslužiti za selfije.

HB Camera Combo ROW

Moto Z Play dolazi s baterijom koja omogućuje rad do 50 sati, što je ujedno i najizdržljivija Moto baterija do sad. TurboPower mogućnost nudi brzo punjenje: do 9 sati rada za samo 15 minuta punjenja, a za snimanje kvalitetnih i oštrih fotografija koristit će vam kamera od 16 MP s laserskim autofokusom.

Što se tiče Moto Mods modula, moći ćete kupiti Incipio off GRID Power Pack koji će vam dodati do 22 sata trajanja baterije, a za napredne mogućnosti fotografiranja moći ćete priključiti Hasselblad True Zoom Moto Mod koji dolazi uz 10x optički zoom i Xenon bljeskalicu. Dodatni bonus je u tome što ćete dobiti i slobodan pristup Hasselbladovom Phocus softveru za kontrolu uređivanja.

JBL Soundboost WhtConcertDetail

Kako biste svoj telefon pretvorili u mašinu za tulume, moći ćete koristiti JBL SoundBoost modul koji dolazi s dva ugrađena zvučnika od 3 vata kako bi omogućio uživanje u stereo glazbi visoke kvalitete. Pored toga, ima ugrađen playtime od 10 sati kako biste glazbu mogli puštati cijelu noć.

MotoMods InstaShare Detail

I na kraju, među modovima se nudi i Insta-Share Projector Moto Mod koji će pretvoriti svaku podlogu u 70-inčni zaslon ili projekcijsko platno kako bi vam omogućio uživanje u omiljenim video zapisima, filmovima ili slikama.

Mobiteli i moduli su dostupni kod svih teleoperatera i u retail trgovinama poput Linksa i Mikronisa. Što se cijena tiče, Moto Z bi trebao koštati 5.499 kn, a Moto Z Play 3.499 kn. Dodaci se kreću od 69 do 210 eura, no cijene za hrvatsko tržište još nisu definirane.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Moto Z telefoni i moduli stigli u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.