Kano - računalo za petogodišnjake - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Kano - računalo za petogodišnjake

Kano - računalo za petogodišnjake

Računalo namijenjeno za svakoga, pa čak i za najmlađe. 

Kano, računalo temeljeno na Raspberry PI 3 namijenjeno je za samostalno učenje programiranja. Vrlo snažno računalo odlikuje mnogim atributima kao što su broj ulazno-izlaznih priključaka na koje se može spojiti poprilično puno raznih senzora i gadgeta te pojednostavljeno blokovsko programiranje. Pomoću Kano računala možete naučiti programirati u Pythonu, JavaScriptu i Unixu.

learn to code

 

Računalo je pogonjeno Kano operacijskim sustavom koji je vrlo opširan i nudi beskonačno mnogo mogućnosti od kojih su neki izrada glazbenih instrumenata i animacija koje pokreće vaš glas te igre. Nudi podršku za više od 100 programa koje uključuju Youtube, Wikipediju, Google Apps, Code Academy, itd. Naravno, Raspberry Pi 3 nudi HDMI podršku, tako da se računalo može povezati na monitor ili televizor.

Kit računalo sadrži više od 150 sati pripremljenog sadržaja za poučavanje programiranja koje uključuje animacije, igre i korak po korak izazove za programiranje.

kano2

Sadržaj Kano računala: Osim Raspberry Pi 3 računala u Kitu se nalazi napajanje, bežična tipkovnica, SD kartica, LED krug, literatura, HDMI kabel i kućište za samo računalo.

Screenshot 1

Tehničke specifikacije

kglr kano diy computer kit

Osnovni kit se može nabaviti na Amazon.co.uk po cijeni od 139.99£. Dok se HD ekran prodaje zasebno po cijeni od 139,99£.

 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kano - računalo za petogodišnjake - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.