Gaming monster: Origin EON15-X AMD laptop pogoni desktop Ryzen 9 procesor s 12 jezgri

Gaming monster: Origin EON15-X AMD laptop pogoni desktop Ryzen 9 procesor s 12 jezgri

Ne znamo hoće li se moći kupiti u Hrvatskoj, ali Originov EON15-X AMD laptop koji dolazi s AMD Ryzen 9 desktop procesorom s 12 jezgi i snažnom Nvidia RTX 2070 grafikom definitivno bi lijepo sjeo gaming entuzijastima.
Zbog snažnog procesora i njegovih 12 fizičkih jezgara uz 24 threada, osim gamera Origin EON15-X, savršeno bi odgovarao profesionalnim korisnicima koji trebaju radnu stanicu. Mogao bi poslužiti za video produkciju, rad u 3D programima, grafičkom dizajnu, fotografima i drugim zanimanjima koji zahtjevaju snažno računalo za profi aplikacije.
AMD Ryzen 9 u ovom je laptopu zapravo okljaštrena verzija procesora 3900X s kojima dijeli većinu karakteristika ali ima TDP od 65W umjesto originalnih 105. S takvom potrošnjom i dalje nećete uživati u dugom trajanju baterije. Osim brutalno snažnog procesora, Origin EON15-X prijenosnik ima jaku Nvidia GeForce RTX 2070 Max-Q grafičku karticu sposobnu za 2K gaming na najvišim postavkama i malo sniženim za 4K igranje. Laptop ipak ne dolazi s UHD ekranom, već nudi FullHD zaslon ali koji dolazi s osvježenjem od 144 Hz. Originov novi laptop dolazi s do 32 GB radne memorije.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gaming monster: Origin EON15-X AMD laptop pogoni desktop Ryzen 9 procesor s 12 jezgri - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.