Samsung Galaxy Tab S6 Lite stiže s novom S Pen olovkom i pretplatom za streaming servise - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung Galaxy Tab S6 Lite stiže s novom S Pen olovkom i pretplatom za streaming servise

Samsung Galaxy Tab S6 Lite stiže s novom S Pen olovkom i pretplatom za streaming servise

Samsung je najavio novi tablet Galaxy Tab S6 Lite koji će preuzeti neke premium mogućnosti od S6 flagship modela, ali u isto vrijeme ponuditi nešto pristupačniju cijenu.


Tablet dolazi s velikim 10,4'' ekranom rezolucije 1200 x 2000 piksela. Ne radi se o AMOLED zaslonu, čime se znatno uštedjelo na cijeni, a u svojoj objavi kompanija nije navela vrstu ekrana. Dizajn je moderan, s vrlo tankim rubovima oko ekrana, pa je i uređaj pristojnih gabarita i ima 467 grama, Dolazi s čvrstim aluminijskim kućištem oko staklene prednje strane.

GalaxyTabS6Lite 1
Prije nego se bacimo na specifikacije, vrijedi istaknuti da je Samsung najviše pažnje poklonio novoj S Pen olovci i funkcionalnostima oko nje. Sa samo sedam grama težine slična je tradicionalnoj olovci. Poradilo se na latenciji i S Pen dolazi s vrhom olovke debljine 0,7 mm čime se dobiva na preciznosti u crtanju i bilješkama. Olovka se magnetom može pričvrstiti na stranu tableta ili zaštitne maske. Samsugn kaže kako S Pen uopće nije potrebno puniti.
Kroz Samsung Notes aplikaciju bilješke možete lako pretvoriti u digitalni zapis i to u PDF, JPEG ili Word format. Moguće je bilješku uvećati do 300%, kategorizirati, označiti i u konačnici spremiti.
Još jedna zanimljiva stvar za korisnike je pretplata za YouTube premium od četiri mjeseca čime ćete dobiti YouTube glazbu i druge benefite kao što je gledanje bez oglasa besplatno. Samsung je sličan dogovor postigao i sa Spotify servisom koji je integriran u sučelje Tab S6 Lite uređaja.

GalaxyTabS6Lite 4
Zbog tih integracija više bi mogli doć do izražaja i ugrađeni dvostruki AKG zvučnici i Dolby Atmos audio nadogradnje.
Tablet inače dolazi s Exynos 9611 osmojezgrenim procesorom, 4 GB radne memorije i konfiguracijama od 64 ili 128 GB internog prostora. Selfie kamera ima 5 megapikslea, a stražnja 8. Tu je i velika baterija od 7040 mAh kao i brzo punjenje od 15W preko USB 3.1 Type C konektora. Cijena za Samsung Galaxy Tab S6 Lite WiFi bit će 2999 kuna, a za LTE verziju 3499.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Tab S6 Lite stiže s novom S Pen olovkom i pretplatom za streaming servise - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.