Najavljena nova Philips B1 linija monitora fokusiranih na produktivnost

Najavljena nova Philips B1 linija monitora fokusiranih na produktivnost

MMD, licencirani partner Philips monitora predstavlja novu B1 liniju Philips monitora i tri nova modela koji se na tržištu očekuju u travnju i lipnju.

Prvi koji dolazi na tržište je Philips 245B1. Dolazi sa Quad HD rezolucijom (2560 x 1440) i 24" dijagonalom, nudi kristalno jasne slike sa IPS matricom, za visoku gustoću piksela i jasan prikaz sRGB spektra.

Dizajniran da poveća korisnikovu udobnost, Philips 245B1 ima Flicker-Free tehnologiju te LowBlue način rada koji umanjuju umor očiju, kao i Easy Read način rada i SmartErgoBase postolje koji pak omogućuje ergonomske prilagodbe baš po mjeri korisnika.

 

Philips B1 4

Monitor također ima ugrađene zvučnike, kao i širok spektar konektora poput 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP, i drugih.

245B1 monitor dolazi s ugrađenim PowerSensor-om koji automatski detektira korisnikovu prisutnost i prilagođava svjetlinu monitora u skladu s tome, što rezultira dužom mogućnosti korištenja monitora i reduciranjem troškova struje za čak do 70 posto. Uz to, LightSensor osigurava savršenu svjetlinu s minimalnom potrošnjom energije.

 

Philips B1 1

Drugi monitor dolazi u lipnju, a radi se o Philips 242B1 LCD monitoru. Sa svojih 24 inča dijagonale, pruža Full HD rezoluciju (1920 x 1080), IPS matricu te ostale karakteristike poput PowerSensor-a, SmartImage tehnologije i prilagodbe zaslona za maksimalnu udobnost korištenja.

 

Philips B1 2

Zadnji najavljeni monitor je i najveći sa 27 inčnom dijagonalom. Riječ je o Philips 275B1 modelu koji maksimizira produktivnost po atraktivnoj cijeni. Njegovo SmartErgoBase postolje i Adaptive-Sync tehnologija osiguravaju korisnikovu udobnost i ugodno radno okruženje.

Ovaj model također koristi IPS tehnologiju za precizan prikaz boja, a rezolucija mu iznosi 2560 x 1440 pisela, iliti QHD. 

 

Philips B1 3

Philips 245B1 biti će dostupan u travnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.730 kuna.

Philips 242B1 biti će dostupan u lipnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.504 kune.

Philips 275B1 biti će dostupan u lipnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.335 kuna.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najavljena nova Philips B1 linija monitora fokusiranih na produktivnost - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.