Samsung Odyssey G7 je gaming monitor s velikim polumjerom zakrivljenosti od 1000 milimetara

Samsung Odyssey G7 je gaming monitor s velikim polumjerom zakrivljenosti od 1000 milimetara

Samsung je predstavio novi gaming monitor Odyssey G7 koji je poseban po velikom polumjerom zakrivljenosti od 1000 milimetara.

Prvi svjetski monitor od 1000R dolazi i sa vrlo snažnim perfomansama. Za gaming je izuzetno bitna brzina odziva koja je kod Odyssey G7 modela 1ms, a tu je i 240 Hz brzine osvježavanja zaslona. Monitor ima QLED tehnologiju zaslona.
Modeli od 27 i 32 inča imaju posebnu široku Quad-High Definition rezoluciju (WQHD; 2.560 × 1.440), omjer slike 16: 9, svjetlinu zaslona 600 cd/m2 i tehnologiju Quantum dot za iznimno precizan prikaz boja, neovisno o osvjetljenju.

Odyssey G7 3
Samsung je na ovaj model primijenio futuristički dizajn zasnovan na temeljitim istraživanjima tržišta i komentarima korisnika. Mat-crni vanjski dio kućišta uparen je sa stražnjim dijelom u koji su ugrađena svjetla, čija se boja može mijenjati prema željama gamera Također, G7 gaming monitor podržava NVIDIA G-SYNC i Adaptive Sync tehnologije prikaza, dizajnirane kako bi gamerima pružile dinamično i neometano iskustvo igranja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Odyssey G7 je gaming monitor s velikim polumjerom zakrivljenosti od 1000 milimetara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.