Iskon povećao prodaju nišnih  MESHStar i Mi-Fi proizvoda 300% u vrijeme korone

Iskon povećao prodaju nišnih MESHStar i Mi-Fi proizvoda 300% u vrijeme korone

Zbog situacije s korona krizom, neki novi uređaji osvojili su srca korisnika, a radi se o hardveru koji poboljšava na različite načine mogućnosti spajanja na Internet.

Iskon je objavio kako je dijelu njihovog prodajnog segmenta prodaja narasla i do 300%.
MESHStar je komplet uređaja koji omogućuje da pomoću MESH mreže u cijelom vašem prostoru napravite optimalnu jačinu Wi-Fi signala. U „bildanju“ kućne mreže MESHstar zaobilazi pregradne zidove i dolazi u sve zakutke vrta, kuće ili soba na drugim katovima kuća.

bestselleri wi fi MESHtar kutija Mnogo konkretniji i kvalitetniji od pojačivača signala, ovaj uređaj počiva na tzv. MESH tehnologiji koja se u prošlosti koristila samo u velikim pogonima poput bolnica i vojnih postrojenja. Napretkom tehnologije MESH uređaji postali su manji, iznimno jednostavni za instalaciju i korištenje te (ono najvažnije) cjenovno dostupni svakom domu koji muči muku s Wi-Fi signalom.

MESHtar ne zahtjeva mrežu nekog određenog operatora niti ugovornu obvezu, već se može koristiti uz bilo koji fiksni Internet kojem treba pojačanje u cijeloj nekretnini. Cijena usluge je 49 kuna mjesečno.

Drugi popularni uređaj koji je doživio pravi boom je Mini router za van. Mi-Fi je mali džepni router koji dolazi uz podatkovnu karticu sa 60 GB prometa i brzinu do 150 Mbps uz cijenu od 49 kuna, a mogu ka koristiti Iskon korisnici bez ugovorne obveze. U ponudi Iskona nalazi se nekoliko Mi-Fi routera. Međusobno se razlikuju po maksimalnom broju uređaja koji se mogu spojiti na njih i vijeku baterije.

bestselleri wi fi huawei mifi routerTrenutno se ističe Huaweijev model, odmah spreman za SIM karticu, koji s rokom trajanja baterije od 6 sati može paralelno ugostiti čak 16 različitih uređaja. Cijena tog uređaja na Iskon webshopu iznosi 349 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Iskon povećao prodaju nišnih  MESHStar i Mi-Fi proizvoda 300% u vrijeme korone - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.