Stigao još jedan Xiaomi model, u Kini predstavljen 10S

Stigao još jedan Xiaomi model, u Kini predstavljen 10S

I dok je novi flagship iz Xiaomija, Mi 10 stigao i do hrvatskih trgovina, kompanija dosljedno predstavlja nove modele. Ovog puta svoju vrlo široku gamu proizvoda proširili su Xiaomi Mi 10S, novom izvedenicom prošlogodišnjeg vršnog modela.

Telefon je predstavljen zasada za kinesko tržište a donosi 6,67 inčni AMOLED ekran sa 90 Hz osvježavanjem ekrana. Zaslon je zaštićen Gorilla Glass 5 zaštitom i može prikazati HDR10+ video. Na ekranu je izrez za 20 MP kameru.

Xiaomi Mi 10S pokreće Qualcomm Snapdragon 870 čipset uz 8 ili 12 GB radne memorije. Dolazi u dvije opcije interne memorije, sa 128 ili 256 GB, a radi se o UFS 3.0 pohrani. Malo je više pažnje posvećeno audio doživljaju, pa telefon dolazi s dva stereo zvučnika nastala u suradnji s Harman Kardonom.
Glavna stražnja kamera ima 108 MP i optičku stabilizaciju slike. Tu su još 8 megapikselna ultraširoka kamera te 2 MP makro i još jedna 2 MP za percepciju dubine.
Telefon ima brzo punjenje do 33 W i 30 za bežično punjenje. Baterija ima 4780 mAh, a dolazi s Andoid 11 operativnim sustavom. Prodaja u Kini kreće krajem tjedna po početnoj cijeni od 506 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigao još jedan Xiaomi model, u Kini predstavljen 10S - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.