Samsung predstavio otporni Galaxy XCover 5

Samsung predstavio otporni Galaxy XCover 5

Samsung je nakon svojih flagship modela, predstavio i uređaj koji se hvali otpornošću na vanjske uvjete i padove Galaxy XCover 5.

Telefon je namijenjen za radna okruženja, može se jednostavno koristiti i upotrebljavati u rukavicama, a tu je i velika baterija.
Galaxy XCover 5 dolazi s različitim tehnološkim rješenjima u dizajnu za smanjenje utjecaja vanjskih uvjeta na sam uređaj. Tako Galaxy XCover 5 dolazi s Enchanced shock apsorption zaštitom koja štiti pametni telefon od padova s visine do 1.5 metara, kao i s vodootpornim dizajnom s IP68 certifikatom koji će izdržati 30 minuta pod vodom te dodatnom zaštitom od sitnih čestica. Nadalje, Glove Touch mogućnost pruža preciznu osjetljivost zaslona na dodir tijekom nošenja rukavica.
Galaxy XCover 5 dolazi s Exynos850 procesorom, 4GB radne memorije te do 64GB prostora za pohranu. Tu je i zamjenjiva baterija sa snagom od 3000 mAh-a koja podržava brzo punjenje putem USB i POGO utora.
Galaxy XCover 5 opremljen je se jednom stražnjom kamerom od 16 MP (F1 1.8). Na prednjoj strani pametnog telefona nalazi se i 5 MP (F2.2) kamera koja je idealna za videokonferencije.

XCover5 back
Tu je i specijalni NFC čip koji omogućava da se Galaxy XCover 5 koristi kao novčanik ili kartica za identifikaciju.
Galaxy XCover 5 bit će dostupan od ožujka 2021. godine na odabranim tržištima Azije, Europe i Latinske Amerike, postepeno se uvodeći i u druge regije. U Hrvatskoj će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.099 kuna.
Hardver Galaxy XCover 5 pametnog telefona osiguran je pomoću Samsung Knox višeslojne sigurnosne platforme koja omogućuje zaštitu čipova i aplikacija. Korisnici također ne moraju previše brinuti oko zaštite osjetljivih poslovnih podataka, jer Samsung Knox u stvarnom vremenu štiti podatke te samostalno reagira na sve vrste zlonamjernog softvera.
The Galaxy XCover 5 dolazi i s brojnim mogućnostima za sinkronizaciju s drugim uređajima, poput walkie talkie funkcije unutar Microsoft Teams aplikacija za međusobnu komunikaciju. Korisnik također može samostalno odrediti najvažnije aplikacije za brzo pokretanje pomoću posebnog XCover Key sučelja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio otporni Galaxy XCover 5 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.