I nadolazeća Samsung Galaxy S22 serija sa 25W punjačem?

I nadolazeća Samsung Galaxy S22 serija sa 25W punjačem?

Samsungova S serija telefona godinama je sinonim za flagship Android modele. Uz AMOLED ekran i odlične kamere, korisnici su kao potentcijalni prigovor Galaxy S seriji u zadnjim iteracijama naveli sporiji punjač.

Iako se  kod Samsung Galaxy S21 radi o 25W brzom punjaču, neki konkurenti su u međuvremenu stigli i do 100W. Na kineskim stranicama za certificiranje izašli su podaci za nadolazeće Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra gdje se vidi da je navedena podrška za 25W punjenje.

samsung punjači

Modelski brojevi SM-S9010, SM-S9060 i SM-S9080 su redom Galaxy S22, Galaxy S22+, i Galaxy S22 Ultra, pri čemu posljednji znak 0 označava modele namijenjene kineskom tržištu. Svi će oni koristiti Samsung EP-TA800 25W adapter koji je dio Samsungovog portfelja od predstavljanja Galaxy Note 10 u kolovozu 2019. godine.

Da li je ovo potvrda da ni na europsko tržište neće stići brži punjači nije još definitivno potvrđeno. Također se može raditi o razlici u verzijama između modela pogonjenih vlastitim Exynos i Snapdragon čipsetima. U svakom slučaju, na papiru sporiji punjač neće izgledati najbolje za flagship model

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

I nadolazeća Samsung Galaxy S22 serija sa 25W punjačem? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.