Predstavljen novi Huawei MateBook 14s

Predstavljen novi Huawei MateBook 14s

Huaweijevi laptopi usmjerili su se na svakodnevnog korisnika sa atraktivnom ponudom kako hardvera tako i dizajna sa modernim featurima.

Novi laptop dolazi sa dijagonalom od 14,1" što je još impresivnije s obzirom da se radi o 3:2 omjeru zaslona što mu daje još veću radnu površinu za istu dijagonalu. Zaslon je možda najbitniji dio laptopa jer je fokus vaše interakcije te se ovdje radi o IPS zaslonu solidne svjetline od 400 nita i rezolucije od 2520 x 1680 piksela.

Ovaj zaslon sada ima brzinu osvježavanja od 90 Hz pa tako dobivate puno glađe iskustvo scrollanja primjerice po web stranicama, a istovremeno Huawei tvrdi kako se trajanje baterije nije smanjilo te ostaje na oko 11 sati redovnog rada što naravno uvelike ovisi o navikama korisnika.

 

MateBook 14s 2

Od specifikacija dobivate 11. generaciju Intelovog procesora u i5 ili i7 izvedbi (H serija) sa 8 ili 16 GB RAM memorije i 512 GB pohrane te bateriju od 60 Wh s 90 W punjačem. U slučaju da vam punjač nije pri ruci, USB-C utorom možete laptop puniti i bilo kojim PD punjačem za mobitel, naravno nešto nižom brzinom.

Huawei ističe i kako zahvaljujući tankim rubovima oko zaslona dobivate kućište inače predviđeno za još manje 13" laptope tako da je riječ o vrlo prijenosnom laptopu težine svega 1,42 kg. Ističu i kako laptop naravno podržava Huawei Share za brzo povezivanje sa ostalim Huawei uređajima poput mobitela, slušalica, tableta, ali i monitora.

 

MateBook 14s 7

Laptopi se kod nas mogu naći za oko 10.000 kuna, ovisno o modelu koji odaberete.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen novi Huawei MateBook 14s - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.