HONOR predstavio X8b - jedan od najtanjih mobitela na tržištu

HONOR predstavio X8b - jedan od najtanjih mobitela na tržištu

HONOR X8b sa svojim tankim profilom od svega 6,78 mm i težinom od 166 g dimenzijama će se svidjeti svima koji ne vole glomazne telefone, koji postaju još deblji i teži kad na njih dodamo maskice. 

Unatoč tim dimenzijama, HONOR je u X8b upakirao 6,7 inčni AMOLED zaslon rezolucije 2412x1080 s brzinom osvježavanja od 90 Hz. 

Maksimalna svjetlina zaslona je 2.000 nita, dok je HBM svjetlina 1.200 nita. Tu je također i PWM zatamnjivanje od 3.240 Hz koje štiti korisnike od naprezanja očiju.

HONOR_X8b_green.jpg

HONOR X8b ima sustav trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, širokokutne i dubinske kamere te makro kamere od 2 MP.

Glavna kamera od 108 MP opremljena je ISOCELL HM6 mobilnim senzorom fotografije koji podržava 108 milijuna piksela s veličinom piksela od 0,64 um × 0,64 um

HONOR_X8b.jpg

HONOR X8b ima robusnu selfie kameru od 50 MP, dizajniranu kako bi  podigla korisničku fotografiju autoportreta s tehnologijom prednjeg reflektora i automatskim prebacivanjem vidnog polja.

Mobitel je opremljen baterijom od 4.500 mAh, koju možete puniti žičano uz pomoć od HONOR SuperCharge tehnologije od 35 W. Svakako nam se sviđa i činjenica da uz uređaj dolazi punjač.

Za pohranu, HONOR je osigurao 256 GB pohrane, te 8 GB radne memorije. Ona se također proširuje do 16 GB uz pomoć HONOR RAM Turbo tehnologije. 

U Hrvatskoj je dostupan u ponoćno crnoj i glamurozno zelenoj boji s kožnom teksturom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 269 EUR.                                                                           

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR predstavio X8b - jedan od najtanjih mobitela na tržištu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.