OnePlus ima novog domaćeg distributera

OnePlus ima novog domaćeg distributera

Globalna tehnološka kompanija OnePlus i Spinnaker distribucija, kao dio Comtrade grupe, lokalni distributer u Hrvatskoj objavljuju danas svoje partnerstvo kako bi zajednički predstavili OnePlus pametne telefone kupcima u Hrvatskoj.

OnePlus pametni telefoni će se putem Spinnaker distribucijske mreže naći u više od 100-tinjak maloprodajnih objekata u Hrvatskoj. 

Prošle godine, tvrtka OnePlus je pojačala svoj asortiman proizvoda sa OnePlus Nord i OnePlus Nord N serijom i pristupila još širem stvaranju najboljih proizvoda sa poboljšanim korisničkim iskustvom u srednjem segmentu. Na ovaj način svoju tehnologiju je učinila dostupnom većem broju korisnika globalno.

Standardnoj flagship seriji koju trenutno predvodi OnePlus 9, linija proizvoda Nord pokrenuta je u srpnju 2020. godine kao prvi korak u OnePlus globalnoj strategiji diversifikacija da svoje proizvode učini dostupnima i u mid-range segmentu. Najnoviji dodaci Nordovoj postavi su OnePlus Nord CE 5G. Ovaj model je izgrađen na osnovnim aspektima Nord iskustva, a pruža moćne funkcije po pristupačnijoj cijeni. Pored njega, model Nord 2 5G donosi mnoštvo novih funkcija koje su zasnovane na AI karakteristikama namijenjenim da poboljšaju korisničko iskustvo i ponude sve što biste mogli tražiti.

 

OP_Nord_2-2.jpg

 

 

OnePlus je izvijestio o snažnom početku 2021. godine, sa značajnim skokom prodaje od 388% i rastom prihoda od 286% u prvom kvartalu 2021. godine, u odnosu na isti kvartal prošle godine. Ovaj rast je u velikoj mjeri potaknut glavnom linijom pametnih telefona, doprinoseći 65% od ukupnog prihoda, uključujući nedavno pokrenutu OnePlus 9 seriju. Sjeverna Europa pojavila se kao regija sa najboljim rezultatima, koja je pridonijela preko 30%, što je najveći doprinos prihodima regije, a usko je slijedila i zapadna Europa.

Spinnaker je dio dinamične i dobro organizirane grupacije tehnoloških tvrtki, koja ima 30 godina iskustva u inovacijama i stalnom razvoju. Korisnicima OnePlus uređaja pružiti veću dostupnost visokokvalificiranih pametnih telefona koji su po svojim performansama i kvaliteti nadaleko poznati u svijetu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus ima novog domaćeg distributera - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.