Brzi Internet i povezivanje usluga

Brzi Internet i povezivanje usluga

Kako osigurati brzine do 2 Gbit/s uz stabilan Internet u cijelom uredu?

Optički Internet, WiFi 6 tehnologija i MESH uređaj osigurat će iznimno brz Internet u cijelom uredu. Mali poslovni korisnici mogu koristiti MultiSIM uslugu, ostvariti uštede kroz MOZAIK pogodnosti te upravljati svojim budžetom kroz A1 Wallet.

 

Neprestana digitalizacija zahvatila je sve pore društva i gotovo da ne postoji industrija ili radno mjesto koje nije barem djelomično digitalizirano. Koliko god da je to velika prednost za društvo i da se tvrtke imaju priliku nametnuti na širem globalnom tržištu ili lakše doći do korisnika u vlastitom dvorištu, toliko je to za mnoge male poslovne korisnike i izazov. Kako bi se ostvarila najbolja moguća infrastruktura i omogućile kvalitetne usluge, tvrtke više ne moraju imati dedicirani IT odjel niti mozgati o pravilnom postavljanju opreme.

Kako do iznimno brzih 2 Gbit/s u vlastitom uredu?

Širokopojasni Internet bazična je infrastruktura za sve vidove poslovanja. Od tvrtki koje se oslanjaju na Cloud servise sve do zanimanja koja ne koriste Internet za bazičnu djelatnost, ali trebaju mobilni ili fiksni paket kako bi oglašavala usluge ili izdavala račune putem fiskaliziranih blagajni. Brz i stabilan Internet u svakom kutku ureda je moguć povezivanjem na optičku mrežu i korištenjem poslovnih rješenja koje nudi A1 Hrvatska.

Nakon naručivanja usluge, tehničari će instalirati premium opremu koja se naslanja na optičku infrastrukturu, pa će prostor biti opremljen WiFi 6 routerom i MESH uređajem. A1 tehničari dolaze u prostor, izvode mjerenja i instaliraju opremu kako bi svaki kutak ureda bio pokriven vrhunskom mrežom uz brzinu od 2 Gbps. Uz to, osigurana je niska latencija. MESH uređaj omogućuje pokrivanje svakog kutka ureda WiFi signalom pri čemu zidovi i etaže više nisu prepreka signalu, a njegova instalacija ne zahtijeva dodatne kablove ili radove poput bušenja.

Ova poslovna usluga može se nadograditi odabirom TV usluge koja donosi više od 220 kanala i mogućnosti potpuno prijenosnog korištenja. Televizijski program tako postaje dostupan u svakoj prostoriji bez dodatnih instalacija i kablova. Za ovakvo korištenje dovoljno je da se korisnici na pametnoj TV aplikaciji A1 Xplore TV prijave na korisnički račun i uživaju u TV sadržaju. Osim gledanja na drugim TV ekranima, unaprijeđena TV usluga omogućuje gledanje i putem mobilnih uređaja i korištenje dva TV ili pametna uređaja istodobno.

I dok optička mreža pokriva velik dio Hrvatske, za poslovne korisnike koji nisu unutar razgranate mreže postoji alternativno rješenje u vidu Officebox usluge.

 

A1_SOHO_1.jpg

 

Povezivanje usluga i lakše upravljanje

Koristite li kao poslovni korisnik više različitih uređaja poput laptopa, tableta, pametnog sata i, naravno, pametnog telefona, u svakom trenutku bi bilo dobro da ti uređaji imaju punu mrežnu funkcionalnost. Jedna od mogućnosti koja to dozvoljava je MultiSIM usluga. Radi se o jedinstvenom rješenju na hrvatskom tržištu koje omogućuje povezivanje prijenosnih mobilnih uređaja putem iste mobilne tarife, čime se značajno unapređuje produktivnost i ne treba se brinuti o dostupnosti interneta u nijednom trenutku.

Nove tarife za poslovne korisnike također su nadopunjene s više međunarodnih i roaming minuta te je u njih uključen podatkovni promet u regiji, pa se u svim susjednim državama može neometano koristiti poslovna tarifa na svim povezanim uređajima.

Velika novost je mogućnost korištenja A1 Walleta, virtualnog novčanika u koji se transparentno dodaje sav budžet ostvaren prilikom aktivacije mobilnih linija. Radi se o fleksibilnom rješenju za pametno upravljanje vlastitim budžetom koje se koristi za nabavku novih uređaja kada to korisnik treba. Za male poslovne korisnike, upravo najveći noviteti dolaze uz mobilne usluge prilagođene potrebama koje su prepoznate na našem tržištu.

Moguće dodatne uštede

A1 Hrvatska omogućuje i poslovnim korisnicima povezivanje većeg broja usluga na način da se za svaku dodatnu uslugu povećava popust kroz MOZAIK pogodnosti. Ono što je specifično za poslovne korisnike jest mogućnost proširivanja s dodatnim MOZAIK pogodnostima za konvergentne korisnike kroz koje se može ostvariti do maksimalno 5 eura po svakoj usluzi. Sve mobilne tarife i fiksni paketi oplemenjeni su sigurnosnim rješenjem A1 Net Protect usluge koja štiti uređaje i osobne podatke od zlonamjernih softvera, a funkcioniran a razini cijele A1 mreže. Svi koji se žele dodatno zaštititi u ponudi ICT rješenja nalaze niz sigurnosnih mogućnosti poput Firewall zaštite i Backup as a Service koji omogućuju dodatnu zaštitu fiksne mreže i podataka.

Fleksibilnost izbora mobilnih tarifa i dodatnih mogućnosti te povezivanje usluga kroz MOZAIK omogućuje malim poslovnim korisnicima stvaranje snažne osnovne infrastrukture. Za lokacije ureda to je izraženo kroz iznimno brzi pristup internetu i najsuvremenije uređaje koji omogućuju jednako snažan signal u svim kutovima uredskih prostorija bez obzira na arhitekturu i moguće prepreke u prostoru. Van ureda mali poslovni korisnici mogu bezbržino obavljati posao na 5G mreži, uz najbolje mobilne tarife.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Brzi Internet i povezivanje usluga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.