MSI Core Frozr L

MSI Core Frozr L

Osim jednih od najpopularnijih hladnjaka grafičkih kartica, MSI proizvodi i hladnjake za procesore.

 

MSI Core Frozr L

U trenutnoj ponudi imaju dva hladnjaka. Kompaktniji je model Core Frozr L, koji se natječe s najpopularnijim hladnjacima na tržištu s jednim ventilatorom, kao što je Noctua NH-12S. Sustav montiranja ovog hladnjaka nespretan je zbog pločice koja osigurava hladnjak na okviru koji se postavlja na matičnu ploču. Ta pločica nije spojena na hladnjak, što osjetno otežava instalaciju. Nakon što ga instalirate, ovaj je hladnjak odlično osiguran na ploči te održava odličan kontakt s procesorom. Konfiguracija je klasična push konfiguracija s jednim ventilatorom MSI Torx promjera 120 mm.

TORX: MSI na svojim hladnjacima koristi vlastite Torx ventilatore s inovativnim dizajnom lopatica

Core Frozr L

 

To su kvalitetni ventilatori s hidrauličkim ležajevima i u radu su iznimno tihi zahvaljujući pametnom dizajnu lopatica koji omogućava bolji protok zraka s manje buke. Agresivan dizajn MSI-jevih proizvoda svima je dobar poznat i njihov hladnjak slijedi taj jezik dizajna. Performansama hlađenja MSI Core Frozr L spada u sredinu ponude te je sposoban učinkovito ohladiti i procesore visokih performansi ako nisu overclockani. Naš Core i7 8700K na tvorničkim frekvencijama dosegao je 70 stupnjeva na jezgrama, što je visoko, ali ne i alarmantno. Vrijedi napomenuti da se radi o sintetičkom testu koji do maksimuma iskorištava procesor, što je rijetkost pri normalnom korištenju.

Akustičke su performanse ovog hladnjaka odlične. Tijekom rada ostao je tih neovisno o naprezanju. Te odlične termalne performanse stvaraju dodatan prostor za prilagodbu krivulje rada ventilatora kako bi uz nešto višu buku ostvarili još bolje performanse. MSI Core Frozr L odličan je dodatak svakoj gaming konfiguraciji, pa čak i onima sa snažnim procesorima.

FINOVI: Frozr L ima zanimljiv dizajn finova koji jednakim brojem finova ostvaruje veću površinu.

Core Frozr L 2

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MSI Core Frozr L

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI Core Frozr L - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.