Kugoo G2 Pro - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

Ništa ga neće spriječiti

Ovaj električni romobil srednje klase napravljen je da izdrži svakojake uvjete na cesti i svojevrsno mučenje. S maksimalnom brzinom od 50 km/h i impresivnim izgledom, G2 Pro bi trebao zadovoljiti svačije kriterije.

Kugoo G2 Pro pruža vam sve što je potrebno za sigurnu i udobnu vožnju. Ima vrhunske performanse i funkcije, uključujući snažan motor, izniman ovjes, dvostruke disk kočnice i odličnu bateriju. Ovaj električni romobil izvrsno je prijevozno sredstvo za svakodnevna putovanja, pa čak i povremeni off road po kiši.

 

Kugoo-G2-Pro-3.jpg

  Cool LCD Ekran.

 

Zlatna sredina

Za Kugoo G2 Pro zasigurno možemo reći da se radi o odličnom električnom romobilu srednje klase. Gume ovog romobila moći će bez problema podnijeti off road vožnje. Romobil stvarno može podnijeti dosta kazne tako da osim off roada, bilo kakav grabe, rubnici ili druge nevolje koje mu zadate neće biti veliki problem za njega. Najveća prodajna točka Kugoo G2 Pro je činjenica da ima veliki domet od 50 km. Njegov okvir izrađen od legure aluminija dizajniran je da izdrži maksimalnu težinu tereta od 130 kg. Po toj činjenici možete shvatiti da je Kugo G2 Pro stvarno napravljen je da traje. Sastavljen je od visokokvalitetnih elemenata od kojih se očekuje dugovječnost i otpornost.

 

Kakva je vožnja

Na papiru Kugoo G2 Pro izgleda kao električni romobil bez mane. No na nama je ipak da odlučimo i provjerimo da li je sve stvarno toliko savršeno. Konačno, upalili smo romobil pritiskom gumba za paljenje. Ekran ima lijepu animaciju učitavanja te taj cijeli proces traje najviše 2 sekunde. Prvu testnu vožnju odradili smo po kvartu i oko zgrade Vidija i već nakon prve minute bili smo ugodno iznenađeni snagom i udobnošću koju pruža.

 

Untitled-1-kugoo.jpg

 Romobil je ispunio sva očekivanja u više zahtjevnih dionica vožnje.

 

Početak vožnje ovog električnog romobila ne može biti lakši. Nema nikakvih potrebnih aplikacija za aktivaciju niti NFC otključavanja, općenito bilo kakve zaštite. Na vama je samo da pritisnete tipku za paljenje, stavite kacigu, stisnete gas i uživate. Jednom kad krenete, osjetit ćete da ovaj romobil vozi preko svega bez ikakvih problema. Romobil ima tri jako korisna načina rada motora koje možete mijenjati tipkama na upravljaču. Za one kojima se žuri, prebacit će romobil u Turbo način rada motora. Vozili mi po cesti ili pločniku, uzbrdo ili preko rupa na cesti, ovaj romobil jednostavno rečeno, samo ide. U Turbo modu gurao nas je uzbrdo na Grmoščicu bez problema.

 

Kad uzmemo u obzir da polovica romobila u ovom testu nije mogla ni svladati uspon i tjerala nas je da se dodatno odgurujemo nogom, ostali smo stvarno impresionirani. Nedostatak koji smo primijetili nakon duže vožnje je da su ručke poprilično tanke. Nisu ergonomski dizajnirane i rekli bi da su čak i malo sklizave naspram nekih. Zbog njegove poprilične snage te ručke ćete morati jako čvrsto držati, a kao posljedica toga bi vas mogle boljeti šake nakon duže vožnje. Kugoo G2 Pro brzo se sklapa, no nažalost nema neki mehanizam koji će povezati upravljač sa stražnjim dijelom, što bi mu omogućilo jednostavno prenošenje.

 

r4.jpg

t4.jpg

 

KOMPLETAN USPOREDNI TEST ELEKTRIČNIH ROMOBILA

E - ROMOBILI

Najjači igrači u industriji električnih romobila odlučili su nam dati neke od svojih najprodavanijih primjeraka na test. Od entry-level električnih romobila do možda najjače zvijeri na tržištu, isprobali smo šest različitih modela i nasreću ostali živi i zdravi da vam probamo dočarati kakav je doživljaj voziti prijevozno sredstvo prema kojemu je većina skeptična.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.