Vsett 72 Pro ( Vsett 11+ Super 72V)

Vsett 72 Pro ( Vsett 11+ Super 72V)

Snaga2

Ovaj ultramoćan električni romobil od Vsetta ima izrazito impresivne performanse te je možda najbolji dosadašnji Vsettov model.

Vsettov novi model sa svojim je ludim performansama na potpuno novoj razini. U nastavku će vam biti jasno i zašto. Sami ste možda već primijetili da pomalo nalikuje transformeru Bumblebeeju. To je barem bila naša prva pomisao. Usudili bi se reći da je čak opasnija verzija Bumbleeja. Itekako možemo potvrditi da se radi o vrlo moćnoj električnoj zvijeri prema kojoj imamo izrazito strahopoštovanje.

 

Vsett-11-Plus-72-4.jpg

  Boost: Kad aktivirate gornja dva gumba, spremite se za polijetanje.

 

Respekt na kotačima

Zbog svoje dimenzije i brzine ovaj model ima hidraulične disk kočnice s prednje i stražnje strane. Volan ima gumirane rukohvate s kontrolama za obje ruke. Na desnoj strani se nalazi ekran i gumb za gas, a na lijevoj se nalaze dva gumba crvene i plave boje.

 

Vsett-11-Plus-72-3.jpg

 Sve što vam treba na jednom je mjestu.

 

Plavi gumb ima oznaku „Sport“ te se njegovim pritiskom uključuje turbo koji vam omogućuje dodatnu snagu u trajanju od 2 minute. Crveni gumb ima oznaku „DDM“ te služi kako bi palili i gasili rad oba motora. Kada gumb nije pritisnut radi samo stražnji motor, a kada ga pritisnete pali se i prednji motor što zauzvrat daje više snage kada je to potrebno. Na desnoj se strani nalazi LED zaslon koji vam prikazuje sve bitne informacije. Kao i svi noviji modeli i ovaj dolazi s NFC ključem. Gume su primjerene veličine i debljine te ulijevaju osjećaj sigurnost pri vožnji. Pneumatske su i dimenzija 11 x 4 inča. Romobil ima dva utora za punjenje kako bi punjenje bilo što kraće.

 

Untitled-1-plus.jpg

Testnu rutu prošli smo očekivano brzo.

 

Kakva je vožnja

Nakon divljenja i pomnog promatranja ovog ludog romobila, došlo je vrijeme da ga i isprobamo. Savjetujemo vam za obavezno nabavite kacigu kako bi zaštitili glavu u slučaju nesreće. Naslanjanjem NFC privjeska otključava se sustav romobila te je on odmah spreman za kretanje. Naravno, pretpostavlja se da ćete kretati u prvoj brzini, a u slučaju da pokušavate krenuti u sport načinu pomoću oba motora, pripremite se za proklizavanje guma i driftanje. Morate biti svjesni da je ovaj električni romobil svojevrsni Ferrari među konkurencijom pa se tako i ponaša. Vožnja samo sa stražnjim motorom znači nešto sporije ubrzavanje te manje snage na usponima, no budite sigurni da će vam i to biti dosta. Vožnja samo s jednim motorom bila je i dalje luđa i brža od svih ostalih koje smo testirali. Prilikom prelaska pruge, duple suspenzije su radile prekovremeno tako da nismo ni osjetili da prelazimo preko grubljeg terena. Približili smo se brdu i započeli s usponom. Očekivano, možemo potvrditi da nas je romobil potjerao na uzbrdicu bez problema. Zakretanje volana također je fizički limitirano kako se ne bi dogodilo da previše zakrenete volanom, što bi vas lako moglo izbaciti s romobila ili oštetilo konektore. Romobil je čak i osvijetljen sa strane pa nećete biti u mraku. Kao zaključak, ovaj romobil je moćan, zabavan i opasan. Nabavite ozbiljnu kacigu i nemojte pretjerivati s ubrzanjem kako bi sigurno stigli na svoju destinaciju.

 

r6.jpg

t6.jpg

 

KOMPLETAN USPOREDNI TEST ELEKTRIČNIH ROMOBILA

E - ROMOBILI

Najjači igrači u industriji električnih romobila odlučili su nam dati neke od svojih najprodavanijih primjeraka na test. Od entry-level električnih romobila do možda najjače zvijeri na tržištu, isprobali smo šest različitih modela i nasreću ostali živi i zdravi da vam probamo dočarati kakav je doživljaj voziti prijevozno sredstvo prema kojemu je većina skeptična.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.