Top 5 Android emulatora za igranje na PC-u i Macu

Top 5 Android emulatora za igranje na PC-u i Macu

Ovi emulatori će vam omogućiti da odlične Android igre zaigrate u „kraljevskom okruženju“, na svojem desktop ili prijenosnom računalu pomoću miša i tipkovnice.

Posjedujete kvalitetan Android telefon s jakim čipsetom i najnovijom inačicom Googleovog OS-a i otkrili ste da na Google Playu postoji ogroman svijet fantastičnih igara. Također ste se uvjerili da one svojim gameplayem, grafikom, fizikom i faktorom zaraze ne zaostaju gotovo nimalo za onima koje možete igrati na moćnim nabrijanim PC računalima.

Otvor finalno

Pored toga pronašli ste i neke od fantastičnih razvikanih multiplayer pucačina poput PUBG-a, no kada ste ga na svojem telefonu sa zaslonom od 5-6 inča pokušali zaigrati, shvatili ste da su vam šanse za preživljavanje male jer su svi igrači brži, spretniji i precizniji, a stalno držanje hrpe prstiju na touchscreenu nije nešto što predstavlja poseban užitak.

Dakako, možete si pomoći ako telefon povežete s televizorom, pa dodate specijalnog miša i tipkovnicu (ukoliko možete), no uz pretpostavku da već posjedujete bilo kakvo PC računalo, najpametnije vam je nabaviti Android emulator, softver koji će vam omogućiti da na svojem PC-ju igrate sve Android naslove na isti način kao što igrate PC igre. 

(Stranica 1 od 8)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 8)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Top 5 Android emulatora za igranje na PC-u i Macu - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.