ASUS sklopio partnerstvo s tvrtkom Oculus kojim će izdavati računala za VR igranje

ASUS sklopio partnerstvo s tvrtkom Oculus kojim će izdavati računala za VR igranje

ASUS G11CD i ROG G20CB desktop računala su kompatibilna s Oculusom i omogućavaju korisnicima iskustvo virtualnog gaminga. Kompanija je na Oculus Connect 2 konferenciji za developere u Los Angelesu sklopila partnerstvo s tvrtkom Oculus, inovatorom na polju virtualne stvarnosti. Ovo partnerstvo je sklopljeno s ciljem da gamerima omogući VR iskustvo. Oba uređaja, ASUS G11CD i ROG G20CB, pokreće najnoviji Intel Core procesor šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX grafička kartica.

"ASUS je posvećen tome da stvara najbrže i najmoćnije inovacije u gamingu. S ASUS G11 i ROG G20 gaming desktopima koji su kompatibilni s Oculusom, namjeravamo igračko iskustvo podignuti na višu razinu " - izjavio je Joe Hsieh, potpredsjednik tvrtke ASUS.

ASUS G11CD i ROG G20CB PC računala će u potpunosti podržati Oculus Rift iskustvo virtualne stvarnosti. Korisnici samo trebaju povezati svoj PC s Oculus Riftom i preuzeti drivere za korištenje. Pokreće ga Intel Core procesor šeste generacije, DDR4 RAM i NVIDIA GeForce GTX grafička kartica. G11CD ima kućište agresivnog dizajna s centralnim nizom LED osvjetljenja na prednjoj strani koji prikazuje svjetlosne efekte u osam milijuna boja. Aegis II softver ima ulogu poboljšati igračko iskustvo, dok GameAlive omogućuje gamerima da snime i editiraju gameplay video kako bi ga podijelili na društvenim mrežama.
G20 ima 9.5-litreno kućište i pokreće ga Intel Core procesor šeste generacije i NVIDIA GeForce GTX grafika za gaming u WQHD rezoluciji.
ROG G20 odlikuje mat crni finiš, agresivan dizajn, a ima i prilagodljive LED efekte s do osam milijuna boja. G20 je dobio mnoga međunarodna priznanja - Computex Best Choice of the Year, Good Design, iF Design i CES Innovation nagradu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASUS sklopio partnerstvo s tvrtkom Oculus kojim će izdavati računala za VR igranje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.