Xiaomi najavio pristupačni 4K televizor od 60-inča

Xiaomi najavio pristupačni 4K televizor od 60-inča


Xiaomi, poznat kod nas po svojim pristupačnim mobitelima, predstavio je u Kini treću generaciju svojeg televizora.

Novi televizor, Mi TV 3, dolazi s 60-inčnim ekranom u 4K rezoluciji. Sastojat će se od dva dijela, samog ekrana i zvučničke kutije.

Ono što je posebno kod ovog televizora je da je kompanija najvažnije sklopove smjestila u zvučničku kutiju, pretvarajući zapravo televizor samo u ekran. Spaja se s kutijom pomoću jednog kabla, dok se svi drugi izlazi spajaju na kutiju a ne na TV, kao što je bilo uobičajeno do sad. Ekran je opremljen s LG 4K rezolucijom i MEMC kompenzacijom kretanja, stoji na službenoj stranici.

2015.10.19 MiTV3 Ninebot mini 1024x512 19Oct 1pm.006

Tim pozezom TV je puno tanji (11.6 mm metalno okvir) i lakši za popravak. Kutija ima u sebi dva woofera i standardne inpute kao što je HDMI (3 ulaza), USB 3.0 + USB 2.0 portovi, VGA input, Ethernet, AV in, RF in, and subwoofer out.

Sustav radi na Android 5.1 ali uz modifikaciju Xiaomijevog sučelja. Cijena Mi TV 3 iznosi 699 eura (oko 5332 kn). Oba dva dijela mogu se i zasebno kupiti. Test 4K monitora imali smo u Vidi br.229, gdje je titulu najboljeg dobio Philips BDM4065UC. Cijeli test možete vidjeti ovdje.  

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xiaomi najavio pristupačni 4K televizor od 60-inča - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.