Alientrap games izdao trailer za sandbox VR igru Modbox

Alientrap games izdao trailer za sandbox VR igru Modbox

Alientrap Games debitira sa svojom najavljenom VR igrom Modbox, prikazujući prvi trailer.

Zanimljiva igra ne posjeduje nikakvu priču ili spektakularan grafički izgled, ali zato pruža jedan svježi, jednostavniji i zabavniji pristup. Iako nema previše informacija o samoj igri, iz trailera je vidljiv potencijal igre, ali i same VR tehnologije. 

Modbox 2

Modbox je u stvari zapravo jedna prazna soba u koju korisnik može davati hrpu stvari putem menija. Nakon što se dodaju predmeti, (lopte za razne sportove, mačevi, domino kocke itd.) korisnik možete imati raznoliku interakciju s njima. Tralier pokazuje veliku količinu slobode s predmetima u ovoj igri, koja je pokazala kako to funkcionira i kad ima više igrača u istom prostoru.

Ovakav pristup vrlo je sličan onome iz Oculus Toybox demoa (čak je i ime slično).

Modbox 3

Modbox je rađen za HTC-ov Vive VR (koji je nedavno prebačen za izlazak u travnju sljedeće godine) kontroler s kojim se mogu odabirati predmeti iz menija. Dostupan će biti za SteamVR početkom sljedeće godine, a posebno je dizajniran za Vive VR HMD.

Evo kako to izgleda.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Alientrap games izdao trailer za sandbox VR igru Modbox - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.