Samsung osvojio CES Best of Innovation nagradu

Samsung osvojio CES Best of Innovation nagradu

Nova tehnologija za pristupačnost donosi unaprijeđeno korisničko sučelje, poboljšanu reprodukciju zvuka i slike, za pomoć osobama s invaliditetom.

Samsung Electronics osvojio je CES Best of Innovation nagrade u kategoriji pristupačnosti tehnologije, za Smart TV prijamnike, koja je dodijeljena na sajmu CES u Las Vegasu, 5. siječnja 2016. godine. Godišnje nagrade CES Innovation potvrda su izvanrednom dizajnu i inženjerstvu u kategoriji potrošačke elektronike, a nagrađeni proizvodi bili su izloženi u sklopu Innovation Awards postave, tijekom trajanja sajma.

Samsung TV prijamnici opremljeni su značajkom glasovnog upravljanja koja olakšava korištenje niza funkcija, uključujući podešavanje uređaja, pregledavanje internetskih stranica i drugih podešenja koja su, uobičajeno, samo prikazana na ekranu. Izgovaranjem naredbi, korisnici jednostavno mogu upravljati prijamnikom i snimiti omiljene emisije, upravljati Smart TV aplikacijama te zatražiti informacije kao što su vrijeme emitiranja programa i druge.

Značajka Amplify na Samsung Smart TV prijamnicima može povećati glasnoću zvukova visokih frekvencija i tako dodatno poboljšati jasnoću zvuka dok Clear Voice omogućava bolju čujnost dijaloga, podešavanjem frekvencije glasova.

Zadnji test njihovog televizora možete pročitati na ovoj stranici.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung osvojio CES Best of Innovation nagradu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.