Predstavljena hologramska tehnologija za marketing na CES-u 2016

Predstavljena hologramska tehnologija za marketing na CES-u 2016

Tvrtka Kino-mo demonstrirala je tehnologiju koja omogućava oglašavanje pomoću holograma.

Na ovogodišnjem CES 2016 sajmu u Las Vegasu, predstavljeno je veliki broj orginalnih ideja i novih vizija, među kojima je i LG-ev savitljiv ekran. VR i AR proizvodi su izazvali veliki interes kod posjetitelja, a Kino-mo je otišao još korak dalje pokazujući i holograme. Veliko zanimanje među poslovnim subjektima izazvala je njihova prezentacija hologramske tehnologiju namijenjenu marketingu.

Hologramska tehnologija londonske tvrtke namijenjena je oglašavanju na otvorenim i zatvorenim prostorima. Njihova tehnologija uključuje jedinicu koja izgleda poput ventilatora, koristeći patentirani setup od kombinacije procesora, magneta i LED-ova. Kako se elisa "ventilatora" s LED-ovima okreće, stvara se iluzija objekta koji lebdi u zraku. Ugrađeni procesori i senzori paze na kutove, brzinu i poziciju svakog LED-a, nakon čega šalju signale LED-ovima kako bi se omogućilo stvaranje realističnog 3D prikaza. Zahvaljujući tome, omogućen je pogled na holograme bez obzira iz kojeg ih smjera gledali.

Kino-mo navodi kako je ovu tehnologiju već koristio u marketinškim kampanjama velikih kompanija kao što su Samsung, Intel i Aston Martin. Vjeruju da će ju uskoro prihvatiti i manje tvrtke, dućani, pa čak i ugostiteljski objekti poput restorana i hotela. O samoj cijeni nisu ništa naveli.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljena hologramska tehnologija za marketing na CES-u 2016 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.