Nintendova Miitomo aplikacija prešla milijun korisnika u samo tri dana

Nintendova Miitomo aplikacija prešla milijun korisnika u samo tri dana

Prva Nintendova mobilna aplikacija debitirala je s velikim uspjehom, brojeći milijun korisnika u samo par dana.

Nintendo, kompanija koja je najpoznatija po svojim orginalnim i zabavnim igrama i konzolama, upustila se i u tržište aplikacija. Iako već dobrano kasni za konkurentskim proizvođačima konzola (Sony i Microsoft) u izdavanju mobilnih aplikacija, njihova Miitomo aplikacija već na samom početku izlaska napravila je veliki uspjeh.

Miitomo 2

Izašla je 17. ožujka samo za iOS sustav u Japanu te je u tri dana uspjela preći preko milijun korisnika, što je više nego dobar debi.

Miitomo 3

Time je zamijenio messaging aplikaciju s high-end emojiesima, Line.  Miitomo aplikacija je nastala u suradnji s DeNA-om, pružateljem mobilnog portala i e-commerce internetskih stranica u Japanu.

Miitomo 4

Radi se o društvenoj mreži koja dopušta korisnicima stvaranje i prilagođavanje svog Mii-ja, kroz kojeg vrše interakciju s drugim korisnicima u pravom vremenu. Moguće je birati glas, pa čak i osobnost lika kroz jednostavne i opširne opcije. Postoji i opcija Miifoto, u kojoj korisnik može staviti svoj Mii (i s prijateljima) u sliku, te ju dijeliti putem društvenih mreža poput Facebooka, Instagrama itd.

Miitomo 5
Kompanija je sljedeće najavila gaming aplikaciju u koju su uključeni poznati likovi (vjerojatno iz njihovih serijala igara).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nintendova Miitomo aplikacija prešla milijun korisnika u samo tri dana - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.