Meizu službeno najavio m3 note

Meizu službeno najavio m3 note

Treći Meizuov note ovaj tjedan je službeno predstavljen na eventu u Šangaju.

Kineski proizvođač Meizu predstavio je novog člana m serije koja ima reputaciju davanja korisnicima kvalitetnih budget-friendly smartfona. 

M3 note tako dolazi s aluminijskim unibodyem serije 6000. Što se tiče hardvera, uređaj sadrži 5,5-inčni ekran s FullHD rezolucijom i 403 ppi, MediaTekov Helio P10 SoC, s osmojezgrenim Cortex-A53 CPU na 1,8 GHz, te Mali T860 GPU-om.

Po pitanju memorije i pohrane, dolazi s verzijom od 2 GB RAM-a i 16 GB pohrane i jačom verzijom koja ima 3 GB RAM-a i 32 GB pohranu. Kamera je ostala ista kao i kod prijašnjih modela, sa 13 MP stražnjom i 5 MP prednjom kamerom.

Meizu m3 note 2

Novitet u ovoj seriji je podrška za mTouch 2.1 senozr otiska prsta na home tipki. Pruža podršku i za Dual SIM s hibridnom solucijom, što znači da može imati dvije SIM kartice ili jednu SIM plus microSD. Od konekcija sadrži 3G, 4G, G802.11 a / b / g / n wireless network, 5GHz i 2.4GHz frekvencije, Bluetooth 4.0 i BLE. 

Baterija ima kapacitet od 4100 mAh. Kao i prijašnji modeli i ovaj ima primamljivu cijenu. Manji model s 2 GB RAM-a košta 125 dolara (oko 823 kn), dok jači svega 155 dolara (oko 1.021 kn). Zastupljeno je tri verzije boja; s prednjom stranom u bijeloj boji i odabiru stražnje strane u srebrnoj ili zlatnoj boji, te crnoj prednjoj strani sa sivom stražnjom stranom.

Meizu m3 note 3

Za sada će biti dostupan tek u Kini od 11.travnja, a vjerojatno i poslije u Europi.

Njihov sljedeći smartfon, Pro 6, očekuje se da će biti najavljen 13. travnja.

Našu recenziju njihovog m2 notea možete pročitati na ovoj stranici

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Meizu službeno najavio m3 note - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.