Samsung predstavio Galaxy Wide smartfon, primjećen Galaxy Note 7 od 6 inča - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung predstavio Galaxy Wide smartfon, primjećen Galaxy Note 7 od 6 inča

Samsung predstavio Galaxy Wide smartfon, primjećen Galaxy Note 7 od 6 inča

Južnokorejska kompanija predstavila je novu verziju svojeg Galaxy smartfona koji će izaći krajem mjeseca u njihovoj zemlji.

Novi Galaxy pod imenom Galaxy Wide gotovo je sličan njihovom Galaxy On7, s jedinom razlikom u tome što je dodan S na kraju ime modela koji glasi SM-G600S. U usporedbi jednog i drugog otkriva se kako imaju iste ključne specifikacije, tako da je moguće da je ovo model rebrandirana verzija Galaxya On7. Specifikacije su mu Snapdragon 410 SoC s četverojezgrenim procesorom na 1,2 GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB interne proširive pohrane. TFT ekran od 5,5-inča dolazi s HD rezolucijom. Po pitanju kamere, specifikacije su također solidne. Stražnja kamera ima 13 MP, dok je prednja od 5 MP. Radit će na Android 6.0 Marshmallow sustavu, s vlastitim TouchWiz sučeljem. Jedino što ovaj smartfon pomalo izdvaja od drugih je posjedovanje T-DMB čipa, koji dozvoljava korisniku da se uključe u digitalno zemaljsko emitiranje u regiji.

Cijena ovog smartfona je 276 dolara (oko 1.854 kn), a doći će u Južnoj Koreji u sljedećim tjednima. Za sada nema informacija kada bi mogao stići i na europsko tržište.

Mnogobrojne glasine kruže oko nadolazećeg Galaxy Notea 7. Među novim glasinama tako je i glasina da će Note 7 imati varijantu od šest inča. Također će smartfon biti dostupna i u različitim modelima pohrane od 64 GB, 128 GB i 256 GB. Flash memorija će biti na UFS 2.0 standardu, što znači da će pružiti veće brzine zapisivanja. Jedna od najvećih glasina je i posjedovanje dualne kamere. Očekuje se i da će imati 6 GB LPDDR4 memorije. Njegovo službeno predstavljanje očekuje se u kolovozu.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio Galaxy Wide smartfon, primjećen Galaxy Note 7 od 6 inča - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.