Kyocerin Hydro Shore vodootporni smartfon košta svega 80 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Kyocerin Hydro Shore vodootporni smartfon košta svega 80 dolara

Kyocerin Hydro Shore vodootporni smartfon košta svega 80 dolara

Kyocera je predstavila novi budget smartfon pod imenom Hydro Shore.

Iako je kompanija kod najpoznatija po svojim uređajima printera, oni rade ujedno i na pametnim telefonima koji imaju fokus na zaštitu. Krajem prošle godine imali su čast predstaviti prvi smartfon na svijeu koji se može oprati sa sapunom, Digno Rafre. Sada su predstavili Hydro Shore vodootporni uređaj s IP57 certifikatom, što u prijevodu znači da može izdržati pod vodom od jednog metra do trideset minuta. Ekran se može koristiti za sve opcije čak i kad je potpuno mokar.

Kyocera HS 2

Pošto se radi o budget smartfonu s fokusom na zaštitu, specifikacije su mu dolične njegovoj cijeni koja iznosi svega 80 dolara. Smartfon tako ima ugrađen Snapdragon 210 čipset s četverojezgrenim procesorom na taktu od 1,1 GHz. Sadrži qHD ekran (960 x 540) od 5 inča sa svjetlosnom, fleksibilnom akrilnom lećom. Od ostalih detalja tu su još i 1 GB RAM, 8 GB proširive pohrane i baterija od 2160 mAh. Sama baterija ima i Eco Mode kojim isključuje non-critical opcije, dok MaxiMZR zatvara nekorištene podatkovne konekcije. Kamere su u skladu s ostalim specifikacijama, nudeći 5 MP stražnju kameru te 2 MP prednju kameru. Pruža 4G LTE konekciju. Težina mu iznosi 141 gram, radeći na Android 5.1 sustavu.

Dvije karakteristike koje odvajaju ovaj mobitel od drugih je njegova vodootpornost i cijena od 80 dolara (oko 544 kn), što će se svidjeti korisnicima koji su u pokretu i izloženi vodi kao što su vodeni park, plivanje na moru itd.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kyocerin Hydro Shore vodootporni smartfon košta svega 80 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.