Kyocera uređaji za brži, ekonomičniji i sigurniji ispis

Kyocera uređaji za brži, ekonomičniji i sigurniji ispis

Kyocera, jedna od vodećih korporacija u rješenjima za ispis, predstavlja svoju najnoviju generaciju pisača i multifunkcijskih uređaja ECOSYS i TASKalfa koja donosi impresivna poboljšanja u performansama, energetskoj učinkovitosti i sigurnosti.


Već na prvi pogled novi LCD ekran u boji od 7 inča izaziva apsolutno oduševljenje, pružajući korisniku moćan alat za praćenje, usmjeravanje i osiguravanje dokumenata. S novim inovativnim mehanizmom naginjanja koji podešava pozadinsko osvjetljenje, Kyocera se već u startu pobrinula da uštedite na energiji. Jedan od problema s kojim ste se sigurno susreli je loša vidljivost na LCD ekranima uređaja. Upravo iz tog razloga, Kyocerina nova generacija uređaja koristi manju paletu boja i veći kontrast kojim je postignuta puno bolja čitljivost. Kyocera donosi niz korisnički orijentiranih inovacija koje imaju za cilj olakšati rad svojim korisnicima, a jedna od njih je redizajniranje ikona i grafika kako bi prepoznavanje funkcija bilo što jednostavnije za sve korisnike uređaja. 

Uz novu generaciju uređaja za ispis iz 2023. godine, ispis i skeniranje postaju prava umjetnost brzine i efikasnosti uz prosječno povećanje brzine ispisa od pet stranica u minuti. Nova generacija multifunkcijskih uređaja ECOSYS i TASKalfa imaju sada mogućnost obostranog skeniranja u jednom prolazu, što će dodatno uštediti vaše vrijeme i optimizirati poslovanje. Njihova optička brzina čitanja nadmašuje fizičko okretanje i skeniranje dvostranih dokumenata i pri tome smanjuje rizik od oštećenja izvornog dokumenta.

 

KDE_Virgo_Content_1.jpg

 

Kada govorimo o skeniranju, još jedna vrlo korisna funkcija koja će vas oduševiti je funkcija Border Erase koja automatski briše crna područja kada skenirate originale i tako pruža brzu, čistu i profesionalnu obradu i prikaz dokumenta.

Kyocera naglašava ulogu u osiguravanju informacijske i kibernetičke sigurnosti. Nova generacija uređaja ide korak dalje u zaštiti podataka. Automatsko dobivanje i instaliranje certifikata, automatska provjera potvrde za šifriranje te poboljšana sigurnost za TLS komunikacijski protokol čine ove uređaje ne samo snažnim alatima, već i čvrstom karikom sigurnosnog lanca.

 

MFP_MA4500ifx_right_comb01_01.jpg

MA4500ifx: Pouzdani multifunkcijski uređaj brzine 45 stranica u minuti 

 

Kako bi dodatno zaštitili vaše poslovanje, Kyocerini stručnjaci za sigurnost unaprijedili su integraciju novih uređaja u sigurnosne sustave digitalnog okruženja. Sustav za snimanje sigurnosnih događaja i prijenos log zapisa na vanjski SIEM server omogućava učinkovito praćenje i kontrolu svih neovlaštenih operacija. Kyocera uređaji su integrirani sa softverom u oblaku, poput Kyocera Cloud Print Scan i Kyocera Fleet Services koji dodatno optimiziraju radne procese. Kombinacija sofisticiranog softvera s visokim brzinama ispisa i kopiranja stvara pobjedničku formulu za efikasnost i produktivnost. 

Zaključno, nova generacija Kyocerinih uređaja oduševljava svojom sposobnošću uštede, funkcionalnošću te postavlja nove standarde u području energetske učinkovitosti i sigurnosti, čineći ih nezaobilaznim partnerima u svakodnevnim poslovnim izazovima.
Ponudu možete zatražiti kod ovlaštenog zastupnika Kyocere u Hrvatskoj, XENON FORTE – ZAGREB d.o.o.

 

MFP_MA6000ifx-Series_panel_close-up_01.jpg

Zaslon od 7 inča osigurava bolju preglednost i lakše upravljanje radom na uređajima

 

„Kyocera ECOSYS i TASKalfa, kao najnoviji modeli uređaja, predstavljaju idealan koncept uređaja za ispis prilagođenog suvremenim poslovnim potrebama. Oni ne samo da jamče apsolutnu sigurnost, visoku brzinu i intuitivnost u upotrebi, već i korisnicima pružaju mogućnost značajne uštede vremena u obavljanju svakog zadatka, dok tvrtka ostvaruje učinkovitu energetsku uštedu“, izjavio je Arman Vukelić, direktor poduzeća Xenon forte – Zagreb, ovlaštenog zastupnika korporacije Kyocera u Hrvatskoj.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kyocera uređaji za brži, ekonomičniji i sigurniji ispis - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.