Appleov iPhone 7 službeno će biti predstavljen 7. rujna, pouzdani izvor navodi jaču bateriju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Appleov iPhone 7 službeno će biti predstavljen 7. rujna, pouzdani izvor navodi jaču bateriju

Appleov iPhone 7 službeno će biti predstavljen 7. rujna, pouzdani izvor navodi jaču bateriju

Američka kompanija objavila je kako će omogućiti live streaming na kojem će predstaviti sedmu inačicu iPhonea.

Kao i prošlih godina, tako će i ove godine Apple predstaviti iPhone 7 7. rujna. Kao zahtjeve za mogućnost streaminga uživo navode iOS 7.0, OS X 10.8.5, Windows 10 ili Apple TV.  Što se tiče hardverskih specifikacija, zadnjih mjeseci kružilo je bezbroj glasina o opcijama koje bi novi iPhone trebao imati, tako da još ništa nije potvrđeno do 7. rujna. Prema pouzdanom izvoru, navodi se kako bi iPhone 7 i Plus varijanta konačno mogli imati veću bateriju. "Obični" iPhone 7 tako bi trebao imati 1960 mAh, dok bi jača verzija trebala doći s kapacitetom od 2910 mAh. Ista će im biti veličina ekrana i rezolucija. Dodatno je poboljšano i fotografiranje i snimanje, zahvaljujući prisutnom OIS čipu koji im osigurava blendu od F/1.9. Razne glasine i slike navode kako bi Plus uređaj mogao imati dualnu kameru.

Od ostalih detalja navedeno je kako će iPhone 7 imati LPDDR4 2 GB memoriju i 12 MP, dok će veća verzija od 5,5 inča imati 3 GB RAM-a. Iako se nagađalo, novi iPhone ipak neće doći s IP68 certifikatom (vodootpornost). Sedma verzija iPhonea tako bi trebala biti dostupna u tri verzije pohrane: 32 GB, 128 GB i 256 GB. Korisnicima će se ponuditi i dvije dodatne verzije vanjskog izgleda, svemirsko-crne i duboko-plave nijanse. Također se očekuje da će biti prisutan njihov A10 procesor.

U svakom slučaju novi iPhone uskoro dolazi, te će se ubrzo saznati da li će njihov novi smartfon popraviti pad prodaje iPhonea ove godine ili će dodatno produbiti pad prodaje, što će za sobom povući i pad dionica i oprez kod investitora i dioničara.

Uz objavu novog iPhonea, očekuje se kako će kompanija predstaviti i nasljednike Apple Watcha i Mac računala.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Appleov iPhone 7 službeno će biti predstavljen 7. rujna, pouzdani izvor navodi jaču bateriju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.