Novi LG televizor od 77 inča kreće s isporukom sljedeći mjesec - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi LG televizor od 77 inča kreće s isporukom sljedeći mjesec

Novi LG televizor od 77 inča kreće s isporukom sljedeći mjesec

Kompanija je predstavila veliki OLED televizor u 4K rezoluciji za one koji nemaju problema s prostorom ili financijskim stanjem.

LG je najavio ove godine nekoliko novih televizora s ogromnim dimenzijama ekrana, nudeći 55-inčni ekran i njegovu zakrivljenu varijantu te onu od 65 inča. Novi televizor s punim imenom LG Signature OLED 4K HDR Smart TV je još veći od "kolega", dolazeći sa 77-inčnim ekranom. Dobitnik je mnogih nagrada, među kojima je i CES 2016 Innovation.

OLED TV 77 05 p

Osim 4K rezolucije i HDR-a, tu se još nalazi i ultra-tanki OLED panel na staklu. Stoji na elegantnom postolju na kojem je logo serije televizora, ugrađujući u njega sve komonente sound bar zvučnika. Zvuk izlazi naprijed, dok u slučaju stavljanja na zid zvuk izlazi s dna. Zahvaljujući HDR-u, ovaj televizor je u mogućnosti reproducirati najširi raspon kontrasta na televizijskom ekranu. OLED HDR podržava i Dolby Vision, koji se brine za davanje svjetlih i čišćih slika s boljim kontrastom i bojama. Navodi se i kako svaki samoosvjetljujući piksel stvara duboke i savršene crne i filmske boje, što eliminira potrebu za pozadinskim osvjetljenjem.

OLED TV 77 01 p

Za što bolji audio doživljaj implementiran je dizajn od Harman/Kardona sa snagom zvuka od 80 W. Operativni sustav je webOS 3.0 sa svim poznatim opcijama kao i kod prethodnih verzija. Uključeno je četiri HDMI porta, tri USB-a te po jedan za RF in, Optical, Ethernet itd.

OLED TV 77 02 p

Cijena je visokih 20 tisuća dolara (oko 135.549 kn). Najavljeno je kako kreće s isporukom sljedeći mjesec.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi LG televizor od 77 inča kreće s isporukom sljedeći mjesec - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.