NOVI VIDI: 4K TV za 4K kuna - 5.0 out of 5 based on 1 vote
NOVI VIDI: 4K TV za 4K kuna

NOVI VIDI: 4K TV za 4K kuna

Testirali smo mehaničke tipkovnice, isplative 4K televizore, PC gamepadove, saznali kako raditi za najbolje IT tvrtke…

Nedavno smo listali jedan stariji broj Vidija u kojem smo imali prvi usporedni test 4K televizora. Moramo priznati da smo se lagano šokirali kad smo shvatili da su još "jučer" njihove cijene bile u desecima tisuća kuna. U novom broju časopisa Vidi br. 252 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji, pronaći ćete novi usporedni test UHD 4K TV-a koji su ujedno i Smart TV-i, a što je najbolje, njih si svatko može priuštiti, obzirom da koštaju manje od 4.000kuna. Naš test će vam otkriti koji su među njima najbolji i koji nude najviše za optimalnu količinu novaca, koji su najspremniji za 4K gaming, a koji će vam ponuditi najviše "smart" sadržaja.

VIDI 252 4K televizori VIDIClanakVelika

Drugi veliki usporedni test ovog broja donosi pregled najboljih mehaničkih tipkovnica i olakšat će vam uvelike odabir "kibe" koja će zadovoljiti vaše potrebe, posebice u gamingu, a ujedno ćete naučiti mnogo toga i o tehnologijama koje vam pomažu u "ubijanju piksela".

VIDI 252 tipkovnice VIDIClanakVelika

Kada smo već kod gaminga, vjerujemo da će vas zanimati i test najboljih PC gamepadova koji se mogu naći na našem tržištu, a njih smo sučelili Steam kontroleru koji se zasad može kupiti isključivo online te ga mnogi drže najboljim na tržištu. No je li to doista tako saznat ćete kada pročitate našu temu.

VIDI 252 kontroleri VIDIClanakVelika

Posebnu poslasticu ovog broja Vidija predstavlja tema Smart home koju je napisao naš novi autor Tomislav Ražov, poznati stručnjak u području tehnologije pametnog doma. On će vam otkriti obilje detalja o tehnologijama i danas dostupnim proizvodima iz te domene, dok će vam Željko Krnjajić u maloj radionici objasniti kako napraviti senzor za vlastiti Smart Home sustavu. Pored toga, u ovoj temi ćete moći vidjeti kakva se cjelovita rješenja i konkretni proizvodi već nude na našem tržištu, uz čiju pomoć ćete si osigurati miran, pametan, siguran i jeftiniji život.

VIDI 252 smart home VIDIClanakVelika

U našoj temi "Raditi za najbolje" otkriti ćemo vam kako zapošljavaju najbolje hrvatske IT tvrtke. Ako želite raditi na svjetski poznatom hardveru, softveru i/ili video igrama ne trebate se nužno seliti u Irsku, Njemačku ili Ameriku, jer u Hrvatskoj postoji dovoljno tvrtki koje su se svojim proizvodima vrlo uspješno pozicionirale na globalnom tržištu. Saznajte što neke od najboljih domaćih firmi očekuju od budućih zaposlenika.

VIDI 252 zaposljavanje VIDIClanakVelika

Dosta vam je svađanja oko pravopisnih grešaka na Internetu? Ne možete naći prave riječi za svoj online argument? Jezični alati koje opisujemo u temi "Online pravopis" uvelike će vam olakšati pisanje, pomoći u eliminaciji pravopisnih i gramatičkih grešaka te omogućiti obogaćivanje vašeg rječnika.

VIDI 252 online pravopis VIDIClanakVelika

Naša Lucija je imala vrlo tešku zadaću jer smo ju natjerali da punih tjedan dana koristi phablet umjesto računala, kako bi u našoj temi otkrila koliko uspješno vam današnji napredni pametni telefoni velikih dijagonala mogu pružiti u domeni zabave, posla, konzumiranja i stvaranja sadržaja. Mnogi smatraju da je upravo razvoj mobilne tehnologije najveći krivac za pad tržišta PC hardvera, što znači da je dobar dio korisnika sve svoje potrebe zadovoljio phabletima i mobitelima, a u temi vam predstavljamo i najproduktivnije mobilne aplikacije za rad i zabavu.

VIDI 252 Phablet umjesto racunala VIDIClanakVelika

U posebnom prilogu VIDI.cloud saznat ćete koje vam benefite u svakodnevnom životu nudi računalstvo u oblaku. Možda niste ni svjesni da gotovo svi servisi i aplikacije koje imate na svojim uređajima funkcioniraju tako da većinu podataka drže na svojim serverima u oblaku, a prednosti koje oblak donosi u poslovno okruženje posebno su korisne. U VIDI.cloud prilogu ćete saznati što su to Dew, Fog i cloud computing tehnologije, a predstaviti ćemo vam i nekoliko najboljih domaćih rješenja u oblaku koja uključuju fiskalizaciju, pohranu podataka i elektronički potpis.

VIDI 252 konfiguracija VIDIClanakVelika

Uz uobičajene pojedinačne recenzije hardvera i softvera, Palac gore savjete za povoljnu kupnju laptopa s „pritajenim“ gamerskim značajkama, najave i recenzije video igara, te "svemirsku kolumnu“ našeg Maka, ovo je još jedan broj Vidija koji ne biste smjeli propustiti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

NOVI VIDI: 4K TV za 4K kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.