Microsoft predstavio dva nova Surface Booka

Microsoft predstavio dva nova Surface Booka

Surface Book 2, već znan kao „ubojica MacBooka“, doći će u dvije veličine te s novom osmom generacijom Intelovih procesora (Coffee Lake).

Podsjetimo, Surface Book je bio prvi „pravi“ Microsoftov laptop kada je predstavljen prije dvije godine. U tom razdoblju je doživio nekoliko manjih hardverskih promjena, ali izgled i funkcionalnost poput tablet moda nisu mijenjani.

Panos Panay, potpredsjednik Microsofta na konferenciji je kazao kako se može očekivati 17-satno trajanje baterije što je za 7 više od najnovijeg MacBook Pro.

Surface Book2 Overview 18 MultiFeaturePivot Image3 en us V1

Također, Microsoft je odlučio u ovaj laptop staviti dva USB 3.0 type-A porta, USB type-C port te slot za SD kartice. Nisu zaboravili niti na 3.5 mm utor za slušalice. Odlučili su se na to zbog direktne konkurencije MacBooku i Appleovom nastojanju za korištenjem isključivo type-C portova na što javnost nije najbolje reagirala zbog dodatnog troška i primoranosti na kupnju raznih adaptera.

Surface Book2 Overview 13 HeroFullBleed V1.png

Novi Surface Book doći će u dvije veličine, 13 i 15 inča omjera stranica 3:2. Verzija od 13 doći će s GTX 1050 grafičkim čipom i početnom cijenom od 1500$, dok ona od 15 inča dolazi s GTX 1060 i cijenom od 2500$ što će zanimati korisnike VR headsetova. Zavisno o modelu moći će se birati između 8 i 16 GB radne memorije pri 1866MHz te SSD diskovi od 256GB do 1TB.Surface Book 2 moći će se prednaručiti od 9. studenog.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Microsoft predstavio dva nova Surface Booka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.