Gigabitni internet za poslovne korisnike bez dodatnih ulaganja uz BTnet

Gigabitni internet za poslovne korisnike bez dodatnih ulaganja uz BTnet

Poslovni korisnici od danas u Zagrebu imaju pristup najbržem internetu, zahvaljujući teleoperateru BT netu koji omogućuje brzine do 1 Gbit/s.



BT net navodi kako je grad Zagreb ovime dobio priliku postati međunarodnim poslovnim centrom za sve koji se bave IT industrijom, produkcijom i drugim tehnološki zahtjevnim industrijama koje iziskuju velike brzine interneta.

„Ovo je poslovno rješenje, ne znam hoće li to pomoći Gradu Zagrebu da postane poslovno središte i Smart City ili ne, to ćemo još vidjeti. No, svakako pomaže poduzetnicima da se bave zahtjevnim tehnološkim sistemima i procesima komunicirajući lako i brzo s ostatkom poslovnog svijeta.“ – ističe Alan Bubanović, direktor BT neta.

"Zahvaljujući predanom radu našeg tima,“ - nastavio je Alan Bubanović o razvoju BT neta, „uspjeli smo korisnicima ponuditi veće brzine i kvalitetniju uslugu putem optičke infrastrukture. Važno je naglasiti da se radi o zaista naprednoj tehnologiji koja pruža najbolje iz oba svijeta. Jako smo ponosni na GIGAbit i vjerujemo da će korisnici prepoznati prednosti naših usluga, a radimo i na proširenju Gigabitnog interneta na privatne korisnike, koja će biti dostupna kad budu ispunjeni neophodni tehnički uvjeti“.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabitni internet za poslovne korisnike bez dodatnih ulaganja uz BTnet - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.