LG Q7: Mid-range uređaji sve bliže premiumu

LG Q7: Mid-range uređaji sve bliže premiumu

LG Q7 linija sastoji se od modela Q7, Q7+ i Q7α, zavisno o regiji, a dolaze s funkcionalnostima koje su kupce dosad očekivale jedino na njihovim premium uređajima.

Kupci će na novoj seriji moći naći virtualni surround zvuk visoke kvalitete DTS:X 3D i ugrađeni 3,5 mm utor, poleđinski čitač otisaka prsta, IP68 otpornost na vodu i prašinu, no najzanimljivija tehnologija je QLens koja uz pomoć umjetne inteligencije pomaže korisniku pri kupnji u, primjerice, supermarketu. Naime, uslikavši određeni proizvod dobivate informaciju gdje ga možete nabaviti po jeftinijoj cijeni i dobiti preporuke o ostalim sličnim proizvodima.

LG Q7 01

Q7 i Q7α doći će s 3 GB RAM-a i 32GB pohrane, dok će osmojezgreni procesor raditi pri 1,5 GHz. Oba će sadržavati stražnju 13MP kameru, dok glavna razlika za prednju kameru za Q7 iznosi 8MP, a za α 5MP.

LG Q7 03 1024x678

Q7+, pak, dolazi sa stražnjim senzorom od 16MP, dok će prednji ostati isti kao i za standardni Q7, a imat će 4GB RAM-a i 64GB za pohranu. Sva tri modela dolaze s utorom za microSD karticu do 2TB i 5,5-inčnim zaslonom u FHD+ rezoluciji.

Još nije poznata dostupnost novih modela u Europi, kao ni cijena.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG Q7: Mid-range uređaji sve bliže premiumu - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.