Mi Robot Builder u novoj ponudi Tele 2

Mi Robot Builder u novoj ponudi Tele 2

Tele 2 predstavio je novu jesensku ponudu koja premijerno u Hrvatskoj predstavlja modularnu igračku Mi Robot Builder set, robota koji se može složiti u tri varijante i kojime se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije za Android i iOS uređaje.

Ponuda uz robota uključjuje tarifu Ekipna s bezbroj GB za neograničeno surfanje na mobitelu te izbor telefona Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 Lite.
Prije otkrivanja robota s kojima se može igrati cijela obitelj, upravo su o temi tehnologije i druženja u obitelji na panel diskusiji raspravljali poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, psihologinja Diana Kolbas Dešović, poduzetnik i pokretač velikih STEM projekata za škole Nenad Bakić te predsjednik Uprave Tele 2 Viktor Pavlinić koji je rekao: " Inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak".

roboti
Mi Robot Builder je Xiaomijeva tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina
Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.
Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno. Robotski set bit će dostupan i izvan ove tarife.

Bojana Gregorić Vejzović

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mi Robot Builder u novoj ponudi Tele 2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.