VIDI 275 donosi vam test najboljih 25 mobitela do 1.500 kuna

VIDI 275 donosi vam test najboljih 25 mobitela do 1.500 kuna

Novi VIDI 275 

Veliki report s CES-a 2019., usporedni test dual i single channel memorije, pregled top 50 domaćih aplikacija...


U novom broju časopisa VIDI br. 275 kojeg možete pronaći na svim kioscima u zemlji između ostaloga ćete pronaći veliki usporedni test 25 pametnih telefona u najpopularnijoj kategoriji do 1500 kuna koji će vam pokazati da niska cijena ne podrazumijeva automatski i lošu kvalitetu. Par tjedana trajalo je detaljno testiranje kako bismo pronašli idealni mobitel sa što boljim karakteristikama za što manje novca i vjerujemo da smo u tome savršeno uspjeli.

VIDI 275 2

U novom broju donosimo vam i veliki izvještaj s najvećeg svjetskog tehnološkog sajma CES 2019 koji se održao u Las Vegasu. Otkrijte koji su najveći trendovi i koje će tehnologije najviše obilježiti ovu godinu te pogledajte najbolje, najzanimljivije, najluđe i najbizarnije proizvode i gadgete koje smo tamo pronašli.

VIDI 275 11

Pripremili smo vam opsežni i sad već tradicionalni pregled 50najboljihdomaćih mobilnih aplikacija. Uz zabavne i informativne appove, fokusirali smo se i na one aplikacije koje su produljena ruka digitalne transformacije. Usluge za koje ste prije morali ići u određene institucije sada su na dlanu vaše ruke.

VIDI 275 6

Za potrebe teme u našoj rubrici "IT posao snova" posjetili smo jednu od najjačih hrvatskih IT tvrtki Poslovnu inteligenciju i doznali kako izgleda radno mjesto vodećeg razvojnog inženjera i technical leada na razvoju Data Privacy Manager rješenja.

VIDI 275 8
Iako se bližimo kraju aktualne, osme generacije konzola, emulacija određenih konzola sedme generacije tek je nedavno postala aktualna i PC igračima pružila mogućnost igranja ponajboljih PS3 i Xbox 360 ekskluziva. Za konzole koje nisu "next-gen, predstavljamo vam emulatore koju su "last-gen".

VIDI 275

Ovomjesečnu softversku priču vam donosimo kroz razgovor s autorima hrvatske platforme za prikupljanje, obradu i prikazivanje ogromne količine podataka u realnom vremenu pod nazivom Kliker. Dečki su pokorili Hrvatsku i regiju, a sada "napadaju" baltičke zemlje i Bliski istok.

VIDI 275 4

U ovomjesečnoj How-to Arduino radionici dobit ćete detaljne upute za izradu mjerača udaljenosti koji Arduino pločicu pretvara u pravi digitalni metar koji će vam uvelike olakšati mjerenja u kući kako biste bili sigurni da će vam novi kauč ući u dnevnu sobu.

Ivor Arudino radiona 5

U ovom broju Vidija kroz naš detaljni usporedni test jednom zauvijek ćemo vam razjasniti kolika je stvarna razlika između single i dual channel memorije u gamingu.

Ukoliko nemate novaca za skupe profesionalne aplikacije za obradu slike, videa, glazbe pisanje teksta, 3D dizajn, pogledajte naš izbor besplatnih alternativa koje će vam odraditi veći dio tih poslova za nula kuna.

VIDI 275 22

Što se programera tiče, u ovom broju donosimo im temu Dart 2.0 i Flutter - uvod u razvoj aplikacija, u kojoj će se upoznati s praktičnim korištenjem oba alata, kako bi u budućnosti mogli razvijati vlastite aplikacije.

VIDI 275 8

Što se pojedinačnog hardvera tiče, isprobali smo kako je igrati i streamati gameplay pomoću Lenovo Legion laptopa, a tu su i brojni hardverski testovi među kojima izdvajamo monitor AOC Agon AG273QCX, fotoaparat Olympus E.M10 Mark III te slušalice Sony WH-1000XM3.

Lenovo Legion glavna 1

Ljubiteljima gaminga donosimo najave dvije vrlo zanimljive igre, jednu koja se radi na starom build engineu koji je pokretao legendarne naslove 3D Realmsa poput Duke Nukema 3D i Blooda, te drugu koja ima jedan od najoriginalnijih gameplaya koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Kao i uvijek broj zaključuje naš "space geek" Mak, koji će nam u svojoj najnovijoj kolumni objasniti kako to Amazon financira svemir pod sloganom "Gradatim Ferociter".

Naslovnica 275

VIDImo se!

Sadržaj preuzest sa VIDI stranice.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDI 275 donosi vam test najboljih 25 mobitela do 1.500 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.