Novi VIDI 278 na kioscima

Novi VIDI 278 na kioscima

Složili smo najjači mini gaming build PC, usporedili najbolje akcijske kamere, otkrili koji posao snova radi CTO u Bellabeatu.

Jeste li spremni snimiti nezaboravne akcijske scene? Za vrhunsko snimanje trebat će vam i vrhunska kamera. U novom broju časopisa VIDI br. 278 koji se može pronaći na svim kioscima u zemlji možete pronaći veliki usporedni test akcijskih kamera, pa saznajte koja je dobra, a koja najbolja za snimanje vaše adrenalinske avanture.

Naslovnica 278

 

Nakon ogromnog kućišta E-ATX iz Thermaltakea u koje smo nabacali sve od vodenog hlađenja do hrpe stiropora (a našlo se i jezero), sada je vrijeme da krenemo u drugome smjeru. Pitanje je koliko možemo smanjitibuild a da i dalje ne bude ama baš nikakvog kompromisa kada je riječ o performansama u gamingu.

Mini PC Build Otvor 5

 

U novom Vidiju donosimo vam i veliki troboj flagshipova, odnosno tri super telefona o kojima se u posljednje vrijeme najviša priča. U ring smo ubacili Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+ i iPhone XS Max.

troboj telefona

 

Rođeni Zagrepčanin Berry Vrbanović na čelu je grada u drugoj najvećoj tehnološkoj regiji u Sjevernoj Americi. U razgovoru s njim saznali smo kako je nastala uspješna priča o tehnološkom raju u kanadskom Kitcheneru, koja bi se jednog dana mogla primijeniti i kod nas uz malo truda, puno znanja i dobre političke volje.

576A0273

 

Što radi chief technical officer u uspješnoj hrvatskoj tech tvrtki Bellabeat koja razvija vrhunske wearables uređaje otkrili smo kroz razgovor s Markom Frankovićem.

IMG 5510

 

Među brojnim sadržajima novog Vidija pronaći ćete i How-To Arduino radionicu u kojoj smo napravili funkcionalnu i preciznu digitalnu vagu koja je sposobna mjeriti težinu u gramima.

Arduino vaga 2

 

Što se pojedinačnih testova hardvera tiče, u Vidiju ćete pronaći testove telefona Huawei P30 Pro, Huawei P30, Samsung Galaxy S10e (naš favorit broja), Samsung Galaxy S10+, Sony Xperia 10+, NOA N20 i NOA Hummer 2019.

Samsung Galaxy S10e 1

 

Tu je i jedan zanimljiv dron Parrot Bebop 2 koji se pokazao vrlo kvalitetnim, upravljivim, stabilnim i sposobnim za odlična zračna snimanja.

Parrot Bebop II 7

 

Što se računalne opreme tiče, testirali smo vrlo zanimljiv laptop Končar Nina NI1619i7, koji pokazuje da se i kod nas može proizvesti kvalitetan prijenosnik s odličnim performansama.

Končar laptop 1

 

U novom smo broju testirali i Greyp G6.3 električni bicikl sestrinske tvrtke Rimac Automobila kako bismo provjerili koliko je kvalitetan u vožnji po svim vrstama terena i koliko je dobra ugrađena elektronika zbog koje ga nazivaju "najpametnijim biciklom na svijetu". Za testiranje smo angažirali i poznatog hrvatskog triatlonca.

OTVOR

 

 

Preuzeto sa: VIDI.HR

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 278 na kioscima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.