Novi VIDI: 8 lakih laptopa

Novi VIDI: 8 lakih laptopa

Test laptopa, VR headsetovi, usporedni test bežičnih slušalica

U novom Vidiju donosimo vam test 14-inčnih laptopa i VR headsetova najnovije generacije.


Manje dimenzije laptopa više nisu razlog za niže performanse, razlog tome je rast energetske učinkovitosti komponenti koji je omogućio njihovu ugradnju u manja kućišta bez gubitaka performansi. U novom broju časopisa VIDI br. 280 koji možete pronaći na svim kioscima u zemlji donosimo vam usporedni test 8 zanimljivih laptopa koji će vam pružiti najbolje feature u 14" kategoriji.

VIDI 280 lpatopi VIDIClanakVelika

 

Prošlo je nekoliko godina otkako su prve inačice headsetova pokrenule trend virtualne stvarnosti, posebice u gamingu i multimediji. Odlučili smo provjeriti što donosi najnovija generacija VR headsetova poznatih brandova, ali i nekih novih kineskih koji uopće nisu loši.

VIDI 280 VR 2 0 VIDIClanakVelika

 

Nabavili smo nekoliko bežičnih in-ear slušalica poznatih brendova kako bismo mogli vidjeti što sve nude i po kojoj cijeni. Je li kvaliteta zvuka došla na razinu koja se može usporediti s velikim klasičnim slušalicama otkrit ćete u našem usporednom testu.

VIDI 280 bezicne in ear sliusalice VIDIClanakVelika

 

Došao je dugo očekivani novi OnePlus 7 Pro, telefon koji pokušava osvojiti tržište koje okupiraju Samsung i Huawei. No, osim mogućnostima, novi OnePlus i cijenom prati konkurenciju, stoga smo testirali nudi li 7 Pro više za vaš novac i usporedili kako se nosi s dva flagshipa, Samsung Galaxyem S10+ i Huawei P30 Pro.

VIDI 280 troboj VIDIClanakVelika

 

Za potrebe naše rubrike IT Posao Snova posjetili smo tvrtku Mobilisis koja proizvodi vrlo zanimljive uređaje i saznali što radi lead hardware engineer.

VIDI 280 posao snova VIDIClanakVelika

 

U novom broju donosimo vam i izvještaj s velikog IT sajma Computex Taipei 2019, na kojem su Intel i AMD ponovno ušli u vječni sukob oko toga tko ima bolje, brže i jače procesore. Sličan obračun odvijao se i na polju mobilnih procesora između Mediateka i ARM-a.

VIDI 280 Computex VIDIClanakVelika

 

Pored toga možete pogledati i report s Appleovog WWDC događanja na kojem je predstavljen novi Mac Pro fantastičnog dizajna i izvrsnih performansi, novi Applev profesionalni monitor koji ima stalak od 1000 dolara i prvi operativni sustav za laptope iPadOS.

VIDI 280 WWDC VIDIClanakVelika

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI: 8 lakih laptopa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.