Samsung: Potpuno nova dimenzija gledanja televizije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung: Potpuno nova dimenzija gledanja televizije

Samsung: Potpuno nova dimenzija gledanja televizije

Osluškujući želje korisnika, Samsung je usmjerio napore kako bi QLED tehnologiju učinio još boljom, a zaslone većima.

Odlazak u kino postaje tek prigoda za druženje s prijateljima, dok se gledanje omiljenih TV serija i filmova na Samsung QLED televizorima smatra istinskim doživljajem jer nema vidljivih piksela bez obzira koliko ste blizu ekrana. Naime, QLED televizori imaju Direct Full Array tehnologiju, koja restrukturira panele televizora tako da pozadinsko osvjetljenje prolazi kroz panel sa svjetlima ravnomjerno na zaslon pružajući oštre slike s dubljim crnim bojama.

Također, Samsung QLED televizori sada su opremljeni i vlastitim Quantum procesorom koji omogućuje isporuku bilo kojeg izvornog sadržaja u različitim rezolucijama s poboljšanom svjetlinom, kvalitetom slike i zvukom optimiziranim za svaku scenu

Samsungov QLED 8K televizor dolazi s tehnologijom poboljšanja slike na 8K rezoluciju pomoću umjetne inteligencije, tzv. 8K AI Upscaling. Ova tehnologija dolazi s novom razinom kvalitete slike i zvuka koja je kompatibilna s 8K, bez obzira na izvornu kvalitetu ili format. Bilo da gledate sadržaj putem streaming usluge, set-top boxa, HDMI-a, USB-a ili čak mobilnog zrcaljenja („screen mirroring“), kvantni procesor 8K prepoznaje i povećava rezoluciju sadržaja do 8K.

Zahvaljujući nevjerojatnim tehnološkim inovacijama i Samsung QLED tehnologiji, svakodnevno gledanje filmova pretvara se u uistinu nezaboravno iskustvo. Uz revolucionarne inovacije kao što su moćna inteligencija, visoka kvaliteta slike sa standardnim postavkama te vrhunska i user-friendly uporabljivost, QLED tehnologija pomiče granice. Pomoću super visoke rezolucije, četiri puta veće od 4K UHD i šesnaest puta veće od Full HD, virtualna realnost s preko 33 milijuna piksela je na dohvat ruke.

PROMO ČLANAK

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung: Potpuno nova dimenzija gledanja televizije - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.