Gledajte besplatno serije i filmove online - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gledajte besplatno serije i filmove online

Gledajte besplatno serije i filmove online

Domaći online streaming servis Pickbox NOW https://www.pickbox.hr/ omogućio je besplatno gledanje filmova i serija.

Potrebno je registrirati se sa email adresom i odabrati password. Neće vas tražiti kreditnu karticu ili sl. Pri registraciji na www.pickbox.tv ili preko Pickbox NOW aplikacija, kod odabira paketa kod kojih je navedena cijena pretplate, potrebno je kliknuti na PRESKOČI. Tako dobivate uslugu potpuno besplatno, kako bi što duže i lakše ostali kod kuće.

thumbnail image001
Sve serije i filmovi imaju titlove prevedene na hrvatski, slovenski, srpski i makedonski jezik. Filmovi i serije nemaju dosadnih reklama koje će vam pokvariti užitak gledanja, a izbor je stvarno velik. Dobro, ne kao kod Netflixa, ali ljudi, besplatno je i stoga ostanite doma i pogledajte što se nudi na domaćem Pickbox servisu.

Osim putem gore navedenog linka, Pickbox je moguće instalirati i na Android uređaje putem linka iz Google Play Storea https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.pickbox2.tv.

thumbnail image003

Nije li vam ovaj streaming servis dovoljan, ostale streaming platforme za filmove i serije potražite na linku https://www.vidi.hr/Non-Tech/Svijet/Najbolji-streaming-servisi-za-filmove-i-serije.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gledajte besplatno serije i filmove online - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.