Apple daje Final Cut Pro X besplatno na tri mjeseca

Apple daje Final Cut Pro X besplatno na tri mjeseca

I Apple se pridružio velikom broju kompanija koje nude djelomično besplatno ili besplatno svoje proizvode tokom neviđene pandemije uzrokovane COVID-19 bolesti.

Za sve one koji ostaju doma, Apple je produljio trial na dvije premium aplikacije za profeisonalne kreativce. Na taj načim možete koristiti Final Cut Pro X i Logic Pro X softvere potpuno besplatno u sljedećih 90 dana. Appleova premium aplikacija za montiranje videa jedna je od najpopluarnijih, a na kraju probnog razdoblja, za nju ćete za daljnje korištenje trebati izdvojiti 300 dolara. Logic Pro X je aplikacija za profesionalnu audio obradu, koja u slobodnoj prodaji košta 200 dolara. Ponuda će vrijediti i za korisnike koji su već pokrenuli probno razdoblje te bi i se trebalo produljiti s novom verzijom na dodatna tri mjeseca.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Apple daje Final Cut Pro X besplatno na tri mjeseca - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.