Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori

Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori

Saznajte sve o preklopnim mobitelima budućnosti

U ovom broju testirali smo veliki broj zakrivljenih monitora, nove preklopne mobitele, te sve zaokružujemo zanimljivom pričom o domaćoj ekipi koja se bavi 3D animacijama na međunarodnoj sceni.

U okviru borbe protiv COVID-19 koronavirusa VIDI se priključio inicijativi globalnih brandova kroz svoj prepoznatljivi logotip, u kojem smo po prvi puta u povijesti časopisa odvojili prepoznatljivu točku iz logotipa i našim čitateljima poručili da drže razmak i tako doprinesu prestanku brzom širenja virusa.

 

VIDI 289 naslovnica VIDIClanakPolaSirine

No ono što će razveseliti sigurno sve VIDIjevce je da smo u suradnji s HRVATSKIM CRVENIM KRIŽEM dogovorili donaciju 2000 besplatnih travanjskih VIDI-a za njihove vrijedne volontere koji pomažu najugroženijim skupinama naših sugrađana kao simboličnu nagradu za njihov dragocjen trud.

Kako bi se relaksirali u vrijeme odmora uz zanimljivi sadržaj kojeg smo ovaj mjesec pripremili u zaista izazovnim redakcijskim uvjetima.

 

Usporedni test: Zakrivljeni monitori

 

VIDI 289 1 VIDIClanakVelika

Donosimo veliki test 11 odličnih i atraktivnih zakrivljenih modela za rad, multimediju i gaming.

 

GeForce Now game streaming

 

VIDI 289 2 VIDIClanakVelika

Više nije bitno kakav hardver imate, s ovim servisom i na teškoj "krami" možete u punim detaljima igrati mnoge igre koje imate u svom vlasništvu. Provjerili smo detaljno kako to funkcionira u praksi.

 

Cool priča: Prime Render Studios

 

VIDI 289 3 VIDIClanakVelika

Donosimo vam zanimljivu cool priču o uspjehu iz koje ćete saznati kako je splitski studio dobio prestižnu nagradu od Epica za animirani film Dislokacije i zašto mu je VR sve više u fokusu.

 

Hardver test: Philips 65 OLED +984

 

VIDI 289 4 VIDIClanakVelika

Testirali smo ogromni 65-inčni premium OLED model iz Philipsa koji je poseban po tome što na masivnom stalku dolazi s Bowers & Wilkins zvučnicima.

 

How TO: Vidi Project X

 

VIDI 289 4 VIDIClanakVelika 1

U novom broju donosimo nove radionice programiranja našeg VIDI Project X mikroračunala, među kojima je i PictoBlox programiranje u blokovima za najmlađe korisnike ove platforme.

 

Test: Samsung Galaxy S20 Ultra

 

VIDI 289 5 VIDIClanakVelika

Isprobali smo najnoviji Samsungov flagship u koji su smještene sve najaktualnije tehnologije velike južnokorejske tvrtke koje uključuju i novu 108 MP kameru.

 

Poseban prilog: Lideri mobilnosti

 

VIDI 289 6 VIDIClanakVelika

Iako je zbog pandemije otkazan najveći sajam mobilne tehnologije MWC 2020., proizvođači i dalje inoviraju i predstavljaju nove telefone, a mi vam donosimo pregled tih uređaja koji su se trebali naći u Barceloni.

 

Usporedni test: Telefoni s preklopnim ekranima

 

VIDI 289 7 VIDIClanakVelika

Testirali smo dva najnovija preklopna telefona sa savitljivim zaslonima i otkrili sve njihove prednosti, ali i mane koje ukazuju da se na ovoj tehnologiji još treba raditi.

 

Čitav sadržaj časopisa VIDI br. 289 možete pronaći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.