Vidi 296: Kako izgleda infotainment na prvom električnom Porscheu Taycan? Kako napraviti podcast studio i koji je najbrži SSD? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Vidi 296: Kako izgleda infotainment na prvom električnom Porscheu Taycan? Kako napraviti podcast studio i koji je najbrži SSD?

Vidi 296: Kako izgleda infotainment na prvom električnom Porscheu Taycan? Kako napraviti podcast studio i koji je najbrži SSD?

U Vidiju broj 296 provozali smo se s prvim električnim Porsche Taycan 4S modelom, a uz vozne karakteristike detaljno smo proučavali nevjerojatan infotainment sustav. Brzinu smo mjerili i PCIe NVMe SSD-ovima na usporednom testu, a zaigrali smo se i u redakciji složili podcast studio.

Bez obzira na okolnosti u kojima smo se svi našli ove godine, za nas u Vidilabu olakšanje dolazi s one strane o kojoj pišemo. I ova jesen prepuna je fenomenalnih noviteta na koje smo se bacili punom snagom da ne razmišljamo o pandemiji.
SSD je od prvih sramežljivih primjeraka postao mainstream komponenta bez koje je moderno računalo nezamislivo.

SSD body Od svog nastanka, postao je komponenta koja najviše ubrzava rad sustava zbog puno veće brzine zapisivanja i čitanja u odnosu na standardne tvrde diskove. U međuvremenu su i SSD-ovi prošli evoluciju i sada su mali kompaktni i još brži. Na velikom usporednom testu okupili smo 14 zanimljivih PCIe NVMe M.2 modela i kriz niz testova provjerili koji su trenutačno najbolji.

Sjeli smo i za upravljač Porsche Taycan 4S sportskog super automobila i prvog potpuno električnog modela ovog poznatog proizvođača.

Porche Taycan infotainmentUz fenomenalan osjećaj u vožnji, nevjerojatno ubrzanje, istražili smo što sve nudi u najnaprednijem infotainment sustavu s čak četiri velika ekrana.

U redakciji smo s njenog mjesta iselili kolegicu Gordanu i taj prostor prenamijenili u Podcast studio.

podcast U našem How to vodiču donosimo uređaje, kablove i softver koji vam je potreban za slaganje studija za video podcast formu.
Vidijevo mikroračunalo Vidi X već je spreman za pojedine škole u Hrvatskoj, a dok je na putu prema učenicima, mi nastavljamo s izradom zanimljivih radionica.

VIDI X 2

 

U ovom broju smo uz pomoć Vidi X renderirali visoko realistične slike i demonstrirali kako radi Ray Tracing.

Smasung Galaxy Z Fold2 3
U bogatoj hardverskoj rubrici imali smo All-Stars postavu počevši od preklopnog Samsung Galaxy Z Fold2 telefona, preko nove generacije bežićnih Sony WH-1000XM4 slušalica s fenomenalnim noise cancellingom.

Sony WH 1000XM4 4

Testirali smo konceptualni Samsung Sero TV, kao i novi LG-jev OLED model. Kod nas je stigla i nova inačica najpopularnije akcijske kamere GoPro Hero 9 Black kao i high-end prijenosno računalo iz Huaweia, MateBook X.

GoPro Hero9 7
I ovaj broj donosimo atraktivni prilog PC Play s recenzijama odličnih naslova Star Wars Squadron, Destroy All Humans i Crash Bandicot 4.

PC play Priču o igrama zaokružili smo zanimljivom hardverskom temom o igranju preko NAS servera.

doc i print
Za kraj smo složili poseban poslovni prilog s pregledom najboljih IT i poslovnih te document i print management rješenja iz Konica Minolte, HP-a i Brothera.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vidi 296: Kako izgleda infotainment na prvom električnom Porscheu Taycan? Kako napraviti podcast studio i koji je najbrži SSD? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.