Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove

Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove

Samsung je u Barceloni na MWC-u predstavio novo One UI Watch korisničko sučelje. Novo sučelje dizajnirano je da omogući učinkovitiju povezanost Galaxy Watch pametnog sata i pametnih telefona, a bit će dostupno na novoj, zajedničkoj platformi koju je Samsung kreirao u partnerstvu s Googleom.

Iako u izmijenjenom obliku i smanjenom obimu, Barcelona ove godine ipak ugošćuje Mobile World Congress, inače najveći sajam mobilnih tehnologija. Ove godine ne pršte noviteti s MWC-a, no Samsung je bacio zanimljivu novost.
Njihov One UI Watch donosi poboljšanje performanse, bolju povezanost između Galaxy Watch uređaja te Android pametnih telefona, kao i pristup većem broju aplikacija. Samsung je na događaju otkrio kako će nadolazeći Galaxy Watch biti prvi koji će koristiti novu zajedničku platformu i sučelje, a predstavit će se na nadolazećem Unpacked događaju kasnije ovog ljeta.

OneUI 2
Kao dio novog Galaxy Watch iskustva, nakon što korisnik na pametni telefon izvrši instalaciju aplikacija kompatibilnih s pametnim satom, one će se automatski brzo preuzeti i na sam Galaxy Watch. Ako je korisnik prilagodio prikaz vremena na svojem pametnom telefonu, pametni sat će se sinkronizirati. Isto tako, ako korisnik odluči blokirati pozive i poruke s pametnog sata, oni će također biti zaustavljeni i na pametnom telefonu.
Nova zajednička platforma otvara put novim značajkama i integracijama s ostalim popularnim aplikacijama koje su dostupne za preuzimanje s Google Play trgovine izravno na Galaxy Watch. Zahvaljujući raznovrsnim partnerstvima, korisnici će uvijek biti u mogućnosti pronaći rješenje za sebe, poput aplikacija Adidas Running, GOLFBUDDY SmartCaddy, Strava ili Swim.com za sportske entuzijaste.

OneUI 3 Korisnicima koje zanima wellness svidjet će se aplikacije poput Calm or Sleep Cycle, dok će ljubitelji glazbe uživati u otkrivanju novog sadržaja na aplikacijama kao što su Spotify i YouTube Music. Na kraju, svima koji vole u slobodno vrijeme istraživati dobro će doći i Google Maps.Dodatno, Samsung je najavio i poboljšanju verziju Watch face design alata koji će dizajnerima pružiti jednostavniji način za izradu tema.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.