LG predstavio bežični zakrivljeni soundbar Music Flow HS8

LG predstavio bežični zakrivljeni soundbar Music Flow HS8

LG Electronics koji je podijeljen na četiri poslovne jedinice (kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati i klimatizacijska rješenja te dijelovi vozila) predstavio je svoj atraktivan soundbar. 

Ovaj 4,1-kanalni sustav zvučnika snage 360 W bit će dostupan potrošačima u Europi od sljedećeg tjedna. Zakrivljen oblik i tzv. "sweet spot" je proširen, te sami visokotonci su pozicionirani na obje strane kako bi dobio što veći domet surround zvuka. Uvodi inovaciju i-Sound koja može u trenutku interpretirati što točno korisnik gleda i prilagoditi zvuk sadržaju. Model HS8 dio je bežične kolekcije LG Music Flow koja je kompatibilna sa tehnologijom Google Cast.

LG Curved Sound Bar 2

Također, podržava Wi-Fi i Bluetooth te zahvaljujući tome može slati audio sadržaj u više prostorija istovremeno povezujući se sa zvučnicima LG Music Flow.  Sa više zvučnika u istoj prostoriji, način rada Home Cinema pomaže gledatelju da dobije iskustvo kina. Način rada Multi-room može se programirati tako da se pretvori cijeli dom u veliki sustav zvuka, te korisnik može kontrolirati glazbu u svakoj sobi koristeći jedan mobilnu uređaj. Kompatibilan je i sa daljinskim upravljačim osam popularnih proizvođača, piše u objavi za medije. 

"Nakon što smo na tržište doveli atraktivne zakrivljene televizore, bilo nam je prirodno popratiti ih zakrivljenom audioopremom," - rekao je Min Byuung-hoon, stariji potpredsjednik potrošačkog audiovizualnog odjela u kompaniji LG Home Entertainment. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG predstavio bežični zakrivljeni soundbar Music Flow HS8 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.